KADER UTANSIN
Üye
Sim kartı çıkart ama hafıza kartını çıkarma . Hatta hafıza kartını yedekle pc ye formatla ve telefona takıp flash atabilirsin.
Tertemiz bir sistem yüklemiş olursun. Daha sonra resim müzik video ve indirmiş olduğun dosyaları kartına geri yüklersin.
Eyvalla kardeşim
telefonumdan internetten video izleyemiyorum çok araştırdım işe yarıyan bi flash player bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.5800 xm
onuda denedim.sorunu çözen bildiğin bi program varmı varsa sana zahmet link atarsan makbule gecer sitede bulamadım.bulduklarım işe yaramadı ne açıp nede indirebiliyorum.cihazım hackli sertifika sorunuda yok
yaa ben 5800 telefon kullanıyorum. Normalde ben yüklemeden pc suit programı var ama bilgisayar ile bağlantı kuramıyor yani sadece resimleri gösteriyor internet bağlantısını yapamiyorum pc suit indirdiğim zaman da açmıyor telefon ve telefon hafızasına kaydediyor ben hafıza kartına kaydetmesini ıstiyorum yaa bi yardimcı olun lütfen
merhaba ben nokia 5800 telefonumdan film izlemek istiyorum ama telefonum dat dosyasını açmıyor bunun için mpeg avi ve dat gibi film dosyalarını açacak program var mı cevap verirseniz çok sevinirim
ben pc suit ile intenete bağlanmak ıstiyorum ama beceremiyorum
merhaba ben nokia 5800 telefonumdan film izlemek istiyorum ama telefonum dat dosyasını açmıyor bunun için mpeg avi ve dat gibi film dosyalarını açacak program var mı cevap verirseniz çok sevinirim
ben pc suit ile intenete bağlanmak ıstiyorum ama beceremiyorum
internetten Allok Video Joiner programını bulun. Iki yada daha çok parçaya sahip filmleri hem tek parça yapar hemde video formatıni istediğin şekle çevirirsin.merhaba ben nokia 5800 telefonumdan film izlemek istiyorum ama telefonum dat dosyasını açmıyor bunun için mpeg avi ve dat gibi film dosyalarını açacak program var mı cevap verirseniz çok sevinirim
arkadaşım ben 5800 kollanıcısıyım ben flaş pleyer yüklemek istiyorum ama bi türlü oygun flaş player bulamdım yardımcı olurmusn ltf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?