5800 ile ilgili 2 soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile ilgili 2 soru
1. si samsungların menülerini kaydırarak aşağı yukarı hareket 5800 dada ettirebilirmiyim?
2. si bazı vidyolarda görüyorumda böyle menü tuşu rengi fln farklı mesela menü tuşu mavi vede ekraa basınca böyle efektler çıkıyo nasıl yapabilirim
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....:bigstar:

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 v40 ta kinetic scroolling özelliği eklendi bunun sayesinde liste biçimindeki menüleri kaydırarak hareket ettirebilirsin.
Vmenü diye bir program var onu yüklersen her menüyü kaydırarak hareket ettirebilirsin

Lacrymosa

Üye
1. sorunuza cevap verilmiş ama 2. sorunuzda ne demek istediğinizi anlamadım.

voljtrann

voljtrann

Üye
Menu tuşu me yani muzık modellerinde farklı oda direkt muzik menusunu açiyor

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
yok 5800 da 3 tane tuş varya arama kabul etme-yeşil,menü-beyaz arama iptal-kırmızı
bazı videolarda arama kabul-beyaz yada başka renk,menü tuşu-mavi fln oluyo bu nasıl yapıyolar

Lacrymosa

Üye
O tuşların ışığı değişmez ki. O videolardan birisinin linkini verebilir misiniz? Merak ettim.

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
Linki vermeye gerek bile yoq eğer 5800 ın varsa onun içindeki 5800 tanıtım videolarını izlersen görürsün

Lacrymosa

Üye
Israrla bu konunuzu takip ediyorum ama halâ anlayamadım. Telefonun en altındaki 3 tane yeşil-beyaz-kırmızı tuşun renklerinden bahsediyorsanız onlar değişmez. Dediğiniz videoları telefonu aldığım ilk gün seyretmiştim videoları sildim tabii ki. Gerçekten merak ettim?

Revengeful

Emekli Yönetici
Dostum bence telefonun ayarlarını falan kurcalama daha büyük sorunlara neden olabilir.

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
yha duyduquma göre hard format gerekiyomuş hard format ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Telefon kapalıyken Yeşil tuş+kırmızı tuş+ kamera tuşu + açma kapama tuşu na basılı tut açılana kadar bekle ayar yaptıracak yap olur

ibssm

Üye
Bilmiyorum ustam bende acemiyim daha

fatih82

fatih82

Üye
kirmizi arslan sen neden soz ettiginin farkindamisin

karkarkara

Üye
Farklı renk olayı derken şunu kastediyor sanırım arkadaş, tanıtım videolarında telefonun menü tuşu mavi(mavi ışıklı) görünüyor, ayrıca o mavi ışığın geçtiği açıklık yani tuşun üstündeki çizgi daha uzun dikkat ettiyseniz, bu bir özellik değil oışıkların rengini değiştirmeniz 3.parti yazılımlarla dahi mümkün değil.Tanıtım videolarını oluşturmak için muhtemel bir prototip üzerinde yapılan çalışmalar olduğu için renkler o tarz.

Videonun o bölümlerinden bir resim çektim sanırım anlatmak istediğiniz bu...?

Lacrymosa

Üye
Farklı renk olayı derken şunu kastediyor sanırım arkadaş, tanıtım videolarında telefonun menü tuşu mavi(mavi ışıklı) görünüyor, ayrıca o mavi ışığın geçtiği açıklık yani tuşun üstündeki çizgi daha uzun dikkat ettiyseniz, bu bir özellik değil oışıkların rengini değiştirmeniz 3.parti yazılımlarla dahi mümkün değil.Tanıtım videolarını oluşturmak için muhtemel bir prototip üzerinde yapılan çalışmalar olduğu için renkler o tarz.

Videonun o bölümlerinden bir resim çektim sanırım anlatmak istediğiniz bu...?

Teşekkürler. Ben de ilk başta o tuşlardan bahsettiğini sandım arkadaşın ama daha sonra acaba başka bir şeyden mi bahsediyor diye düşündüm.

O ışığın rengi o tuşun malzemesinden dolayı öyledir. Normalde yeşil-beyaz-kırmızı'dır o tuşlar; fakat arkadaşın dediği gibi tanıtım videoları piyasa sürülen telefonlardan olmasa gerek ki o ışık mavi. Zaten beyaz olması daha güzel.

Ben o rengi değişecem diyorsanız o tuşu yerinden sökün, beyaz rengi veren plastik kaplamayı başka bir renkle değiştirebilirseniz renk değişir.

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Ben de ilk başta o tuşlardan bahsettiğini sandım arkadaşın ama daha sonra acaba başka bir şeyden mi bahsediyor diye düşündüm.

O ışığın rengi o tuşun malzemesinden dolayı öyledir. Normalde yeşil-beyaz-kırmızı'dır o tuşlar; fakat arkadaşın dediği gibi tanıtım videoları piyasa sürülen telefonlardan olmasa gerek ki o ışık mavi. Zaten beyaz olması daha güzel.

Ben o rengi değişecem diyorsanız o tuşu yerinden sökün, beyaz rengi veren plastik kaplamayı başka bir renkle değiştirebilirseniz renk değişir.

XD yha herkese çok teşekkürler

darkarts

darkarts

Üye
offff of

emree17

emree17

Üye
    Konu Sahibi
:D...

dejavu5555

Üye
mrb arkadaşlar siden bir ricam olacak.şimdi benim telefonun usb ve açma kapama tuşlarının olduğu siyah kasa varya o çatlaktı teleservice gönderdim sağolsunlar yapmışlar.fakat bugün farkettim 5800 kırmızı şeridin başladığı yerle usb bölümünün birleştiği sırt kısım varya her iki tarafında da dümdüz çizgiler var acaba onlar çatlak mı yoksa o kısmın birleştiği yer mi lütfen yardımcı olur musunuz?

sinanayba

sinanayba

Üye
slm arkadaşlar 5800 kulaklık tuşlarıyla oyun oynandığını duydum nasıl yapabiliriz acaba bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt