pRime.
Üye
maalsef onu bulundugum mevkide temin etme imkanım yok
arkadaşlar bu arada ben t9 kullanıyorum bu telefonlarda sadece klavyeli yazımmı var yoksa sayı modunda yazabiliyormuyuz 5800 gibi?
durum hala eşit gibi 2 kişi geliyor c6 öneriyor 2 kişi geliyor ideos diyor :/ hala kararsızlıgım gecmedi
Hayırlı olsun güzel seçim, umarım memnun kalırsınız.c6-01 alacagım arkadaslar güzel bi dokunmatigi var celik kasa olması ve ekranı oldukca etkili oldu. sadece android var diye bi cin markasını (plastik kasalı) almak bana pek akıl karı gelmedi...cok sakar biriyim demiştim. c6-01 daha yakın geldi. yarın almayı planlıyorum konuda emeği gecen herkeze tskler
hayırlı olsun senin gibi düsünen birinin ideos x5 almasını zaten istemezdim plastik kasa dediğin an bitmişindir benim için c6 01 kötü telefon değildir ama ideos x5 in yanında adı bile geçmez çin malı dediğin telefon ondan daha dayanıklı bu bildiğin çin mallarına benzemez turkcell ve kvk kapı gibi duruyo yanında pisman olduğun mesajları yazdığın an sana bişey demeyi bekliyorum (bi kaç forumda baska arkadaslara verdiğin ince ayar)c6-01 alacagım arkadaslar güzel bi dokunmatigi var celik kasa olması ve ekranı oldukca etkili oldu. sadece android var diye bi cin markasını (plastik kasalı) almak bana pek akıl karı gelmedi...cok sakar biriyim demiştim. c6-01 daha yakın geldi. yarın almayı planlıyorum konuda emeği gecen herkeze tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?