5800 için skyfire programında internet bedava mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
suan 5800 telefonumdan skyfire kullanarak ve 0.40 tl bakiyem varken bu cevabi yaziyorum inanmayan olursa bsy dyemem . . Hattm avea . . Avea internet erisim noktasni kullanyrm . . Her siteye giriyor ama dosya indrmior. . Ha bide msn facebook ta bedava .d msnde cinlilern yapms oldgu programi kullanyrm face ise ovi nin communities programyla griorum. . Opera ve nokia browseri baglanmyor. . .

fthkrtp

Üye
arkadaşa olanlar bana da oldu valla.ne paketim vardı ne kontörüm en az 300-400 mb kullanmısımdır :D:D:d:

alkımcanosu

Üye
    Konu Sahibi
suan 5800 telefonumdan skyfire kullanarak ve 0.40 tl bakiyem varken bu cevabi yaziyorum inanmayan olursa bsy dyemem . . Hattm avea . . Avea internet erisim noktasni kullanyrm . . Her siteye giriyor ama dosya indrmior. . Ha bide msn facebook ta bedava .d msnde cinlilern yapms oldgu programi kullanyrm face ise ovi nin communities programyla griorum. . Opera ve nokia browseri baglanmyor. . .
her siteye giriyor ve istediğin kadar download yapıosun ama download yaparken başlaması için biraz beklemen gerekiyor (yani %0 da biraz uzun süre duruo sonra hızlı bi şekilde inio)(h)

fthkrtp

Üye
girer çünkü kendimden biliyorum bende girdim 300 400 mb harcadım :d

alkımcanosu

Üye
    Konu Sahibi
msn ve facebook un bedava olduğu programın ismini vereilir msn:naughty:

bran_63

Üye
nadir sorum sana olacak...ya bu 5800 interneten izleme programı paylaşmıssın onu nasıl kuracaz..kurar ag istiyor....ne demek ooo

Üst Alt