5800 için Sertifika Programı (No IMEI No Cry) ( :

Sponsorlu Bağlantılar

dodobah

Üye
    Konu Sahibi
5800 için Sertifika Programı (No IMEI No Cry) ( :
...

• Beğen
Tepkiler: panter19 ve cesim cam

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Konu Mevcut

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
vaay no imei no cry ha süper olmuş :D

anık

Üye
1-program sitede mevcut
2- kendi imei ile sertifika almadan imzalama yapamazsin ve baska sertifika ile imzalarsan yuklenemiyir serifika tarafindan kisitlaniyor uygulama erisimine izin verilmedi gibi hatalar alirsin

konu locked

bu arada gercek adim ENES DOGAN

Atacan-

Atacan-

Üye
anık doğru söylüyor..Programın kendi cer ve K E Y dosyası işe yaramaz.Kendi telefonunuz,yani imail numaranız için kazanılan K E Y ve cer dosyasıyla imzalayıp güzelce kullanılabilir, bu program.

----------Eklendi @ 15:25:28 ---------- Yazıldı @ 15:23:09 ----------

bitişik halde K E Y yazamıyorum mobilden ne iş anlamadım..Üsteki mesajımda..

muxo

muxo

Üye
imei kodu vermeden telefonu sertifikalayamazsın. ayrıca imei vermenin bir sakıncası yok. imei kodu her zaman ilk kullanıcı için gerçerlidir. sizin imei kodunuzu başkası kullanamaz . kullansa bile hattı bloke olur

xinanux

Üye
:hmmm

dodobah

Üye
    Konu Sahibi
neden bu kadar panik ve stres yaptınız anlamadım insanlar ben bu sitede göremedim yardım etmeye çalıştım imei vermiyosunuz sitelere ve sertifika beklemiyosunuz sadece telefondaki programları direk sertifikalıyosunuz bunla deneseydiniz keşke önce psy psy flacler dinliyorum konuyu kapatıyorum herkes bildiği yoldan teşekkürler..( :

xinanux

Üye
neden bu kadar panik ve stres yaptınız anlamadım insanlar ben bu sitede göremedim yardım etmeye çalıştım imei vermiyosunuz sitelere ve sertifika beklemiyosunuz sadece telefondaki programları direk sertifikalıyosunuz bunla deneseydiniz keşke önce psy psy flacler dinliyorum konuyu kapatıyorum herkes bildiği yoldan teşekkürler..( :

:hmmm

orhnkya

orhnkya

Üye
tesekurler :)

oseyfi35

Üye
teşekkürler

QenanQ

Üye
elinize sağlık hocam

MENFAME

Üye
prgram nerede göremedim yardımcı olurmusunuz???