Hayır ama youtube programını indirirsen orda videoları izleyebilirsinben 5800 yeni aldım facebookta video izlemek mumkunmu yardımcı olursanız srvinirim ve başka özellikleride varsa
ben 5800 yeni aldım facebookta video izlemek mumkunmu yardımcı olursanız srvinirim ve başka özellikleride varsa

ben 5800 yeni aldım facebookta video izlemek mumkunmu yardımcı olursanız srvinirim ve başka özellikleride varsa
skyfire diye bi prog var indir tele videolar izle
--------------- Ekleme ---------------
skyfire diye prog var indir tele izle videoları![]()

skyfire ı yükle herseyi izlersinben 5800 yeni aldım facebookta video izlemek mumkunmu yardımcı olursanız srvinirim ve başka özellikleride varsa
bence cok süper bisey.bunlar.

Dostum Bu programları, oyunları bide dosya halinde versen süper olurmuş eline sağlık![]()
hem yeni alanlar için, hem de formatladıktan sonra "neler yükleyecektik yea" derdine düşenler için olmazsa olmaz programlar ve oyunlar:
programlar:
adobe reader: bilindiği üzere pdf dosyalarını açmanız için.
quickoffice: doc, xls, ppt dosyalarını açmak/düzenlemek için.
taskman: görev yöneticisi. tek hareketle açık bütün programları kapatabilir; ram, hafıza bilgilerini görebilirsiniz.
x-plore: kapsamlı dosya yöneticisi. müzik çalar olarak bile kullanabilirsiniz.
eset mobile antivirüs: adı herşeyi anlatıyor.
bright light: hoş bir şekilde telefonun flaşını kolayca açmak için.
smartmovie: avi dosylarını mp4'e çevirmeden izlemek için. çok stabil değil ama idare eder.
level: inşaatçı olursanız bulunsun diye su terazisi.
anglemeter: açı ölçmeye yarar.
eggtimer: güzelinden bir kronometre.
handy blacklist: istemediğiniz kişilerin aramasını engeller ya da sadece istediğiniz kişilerin aramasına yarar.
jukebox: müzik çalara alternatif. kütüphane şekilde değil de istediğiniz klasörü seçerek liste yapabilirsiniz.
ayrıca minilyrics gibi şarkı sözlerini karaoke şeklinde gösterir.
tunewiki: şarkı sözlerini görerek müzik dinlemekiçin ya da harata da o anda sizle aynı müziği görebilirsiniz isterseniz çevrenizde kilerin ne dinlediğine bakabilirsiniz arkadaşlarınızın ne dinlediğini takip edebilirsiniz.
xpresssketch: photoshop'a rakip.
garmin mobile xt: ovi maps'e tercih ettiğim navigasyon programı. çarşı, bakkal detayları daha kapsamlı.
nimbuzz: msn, facebook sohbet, skype, yahoo, gtalk, aim, myspace, icq'ya bağlanabileceğiniz güzelim.
opera mobile: en stabil internet tarayıcısı.
skyfire: ben beceremedim ama yasaklı sitelere girebildiği söyleniyor.
photo browser: ovi'den çıkan, hoop o yana hoop bu yana fotoğraf tarayıcısı.*
landscape: ev ekranını da yan çevirmeye yarar.
pinstripe: 5800 için yapılmış en iyi tema sanırım bu.
xinetic: kinetik kaydırma hızını arttıran bir program. yer yer kullanışlı olduğu görülse de çoğu zaman bir şey açmak için tıklamaya çalıştığınızda hızını alamayıp bir yukarı bir aşağı kayıp sinir ediyor. tercihen kullanılabilir.
zxreader: e-book okuyucu.*
nokia email
nokia photo
gravity
qik: canlı yayın yapmak için
ovi rehber: zaten v50 kullanıyorsanız kendiliğinden gelir.
spbweather, accuweather da kullanabilirsiniz
opera widget opera widgetlarını artık telefon üzerinden de kullanabilirsiniz,
google maps
tema: symbian world silver: sadeliği sevenler için bence en harika tema
oyunlar:
tuş takımı ile değil de sensörle ve dokanarak oynayabileceğiniz oyunları yazacağım sadece.
splinter cell conviction: bildiğimiz splinter cell'in güzel bir uyarlaması.
earthworm jim: sanırım bilgisayardaki ikinci oyunun aynısı.
scrabble: ingilizcesi mevcut.
sie: adına yandığım. altta sağa sola giden gemimiz ile üstte dolanan uzaylıları vurduğumuz klasik oyun. tam otobüslük.
dictator defense: tam kıvamında, oynaması çok zevkli bir defans oyunu. askerlerle mevziyi koruyoruz.
airport: uçak inişlerini rota çizerek yönettiyoruz. çok kapsamlı değil ama arada bir oynatıyor kendini.
sky force: uçağı sensörle yönettiğimiz klasik oyun. alışması biraz zor ama epey zevkli.
raging thunder: 5800 ile gelen rt gr'ye göre oynaması daha kolay, zevkli araba yarışı.
labyrinth: sensör ile topu deliklere düşürmeden hedefe ulaştırma amaçlı.
tic tac toe: 4 tane yan yana, çapraz x/o yapılanından. biraz geri zekalı, yenmek çok kolay ama iki kişilik de oynanabildiği için bulunması faydalı.
solitaire: tasarımı hoş, kartları tutup götürmekten tuhaf zevk aldığım.
mapsracing: nokia'nın ovi maps destekli araba yarışı. gps ile bulunduğunuz noktayı otomatik bulup, istediğiniz rotayı çizip mahallenizde tur atabiliyorsunuz. araba seçeneklerinde doğan slx olmaması üzücü.
asquadron: 3 boyutlu bir uçak oyunu. sensörle oynaması gayet kolay ve zevkli.
blackjack: kara gün dostu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
slm arkadaşım benim 5800 ım var bu akor programı bu model nokıa dada çalışırmı acaba ?? uzun zamandır bir gitar akor programı bulamadımiphone daki gibi bişey arıyorum nereye baksam olmadı bulamadım heralde daha böyle bir program yazılmadı.....bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı acil bekliyorum paylaşımın için teşekkürler