5800 İçin Önemli Programlar...

Sponsorlu Bağlantılar

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 İçin Önemli Programlar...
Merhaba arkadaşlar ben internette gezerken bazı 5800 kullanıcılarının uygulama klasörünün resmini görüyorum ve içim karaarıyor.Çünkü bnm telde bu kadar çok program yok bana 5800 olması gereken programları söylermisiniz:nono:

• Beğen
Tepkiler: komikadam33, alpidinho, Zafer Arslan ve 8 diğerleri

llakin1907

llakin1907

Üye
mesela opera mobile ı yükle ordan gir internete kesinlikle çok iyi tek eksiği flash..

aryscat

aryscat

Üye
Smart movie yükle. Hemen hemen her türlü videoyu izlersın. Free unrar var. Rar dosyaları için. Paintpad eğlenceli bir resim çizme programı. Telefona bakış açın değişir. X-plore dosya yöneticisi (olmazsa olmaz) . Bunların çoğu sertifikasız. Ya sistemi kıracaksın yada programları tek tek sertifikalandıraçaksın... Sitede hepsi var... Benden bu kadar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
navigasyon programları,office,tema,web player ve birkaç oyun yükleyebilirsin..

sergen6565

sergen6565

Üye
1. opera yükle 2.finger print yükle kilit programı 3.fexplorer yükle dosya yönetici 4.video programı yükle adını unuttum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
handy taskman vazgeçilmez bir program..

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
Çok tşk kardeşler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil canım..

sersweri

sersweri

Üye
virüs programı başta olması gereken bi program.

yasarsanli06_06

yasarsanli06_06

Üye
ben 5800 yeni aldım facebookta video izlemek mumkunmu yardımcı olursanız srvinirim ve başka özellikleride varsa

rafi1994

rafi1994

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler

aliilhan_85

Üye
teşekürler arkadaşım

--------------- Ekleme ---------------

teşekürler

turkiminator

turkiminator

Üye
Saolasınnnnn..... :) :oke:

Smart movie yükle. Hemen hemen her türlü videoyu izlersın. Free unrar var. Rar dosyaları için. Paintpad eğlenceli bir resim çizme programı. Telefona bakış açın değişir. X-plore dosya yöneticisi (olmazsa olmaz) . Bunların çoğu sertifikasız. Ya sistemi kıracaksın yada programları tek tek sertifikalandıraçaksın... Sitede hepsi var... Benden bu kadar.

engn82

Üye
slm arkadaşım benim 5800 ım var bu akor programı bu model nokıa dada çalışırmı acaba ?? uzun zamandır bir gitar akor programı bulamadım:( iphone daki gibi bişey arıyorum nereye baksam olmadı bulamadım heralde daha böyle bir program yazılmadı.....bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı acil bekliyorum paylaşımın için teşekkürler

garfieldd016

garfieldd016

Üye
ben 5800 yeni aldım facebookta video izlemek mumkunmu yardımcı olursanız srvinirim ve başka özellikleride varsa

sadece facebook programı ile izleyebilirsin yanlız direk olarak değil önce tıkladığın videonun telefona kayıt edilmesi gerekiyor. ondan sonra izleyebiiliyorsun

nümayan

Üye
. opera yükle 2.finger print yükle kilit programı 3.fexplorer yükle dosya yönetici 4.video programı yükle adını unuttum 5. anti virus ben sıteden indirmeye calıstım sürüm hatası verıyooo
arkadaslar bu programları rar olarak buraya eklersenız sevınırım şimdiden tesekkur ederımm

yunuss.10

yunuss.10

Üye
iphoto uygulmasını yüklmek istiyorum yardımcı olr msn
bide msjlardaki türkçe karakteri tanımıyor onu nasıl düzltebiliriz şmdidn teşkkrler

Takipçi Satın Al

Üst Alt