5800 için kulaklık alıcam yardımm :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
5800 için kulaklık alıcam yardımm :)
arkadaşlar ben kaliteli bass tizz ve sesi yüksek çıkan 5800 için uyumlu bi kulaklık arıyorum telefonla gelen hoparlör patladı (bas güçlendiricide dinledim hep) :)

NOT : Ben internet alışverişinden anlamam her telefoncuda olan bi model söylerseniz veya magazada (teknosa electro world v.b gbi) daha iyi olur sürekli bass modunla dinliyorum müzikleri patlamasın aldıgım kulaklık :hmmm

denemeeee123456

Üye
sennheiser ı tavsiye ederim :oke:

Badem21

Üye
philips al bn memnumum ve 5130 dahdah deli gibi ses veriyo

denemeeee123456

Üye
philips de güzel ama sennheiser başka

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
patlama falan olmasın sürekli basslı müzikler dinliyorum telefonla gelen kulaklıkta bass güzeldi patladı galiba artık bass vurmuyo

alkımcanosu

Üye
bence nokianın kendi kulaklığını al modeli wh 205 veya medya tuşlu istiyosan wh701:oke: ben wh205 aldım bas güçlendiricide beynini hoplatıyo:naughty: kesinlikle tavsiye ederim alacağın yer tabikide nokia shoptur ben 40 tlye aldım:oke: şunu söylemeyi unutmayalım bu bahsettiğim kulaklıklar kulak içi kulaklıktır

Badem21

Üye
sennheiser a da 150 ytl veremem yani :ehe:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
başka önerisi olan yokmu yahu :hmmm

cabbar100

cabbar100

Üye
Philips Shh 9201 buna bir bak arkadaşım 2 haftadır bunu kullanıyorum gerçekten çok beğendim ben. XM telefonlar için tasarlanmış, bu yüzden aldım ben. Bundan önce de PHILIPS SHE8500 kullandım o da iyiydi ama kabloları koptu :ehe

Adres:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kardeş iyi güzel link vermişinde ben internet alışverişinden anlamam bu magzalarda varmıdır acaba electro word teknosa v.b gibi :hmmm

cabbar100

cabbar100

Üye
Teknosa'nın internet satış sitesinde gözükmüyor. Büyük ihtimal mağazasında da yoktur. Elektroword veya Mediamrketde büyük ihitmalle vardır. Ama olmayabilirde:naughty:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Teknosa'nın internet satış sitesinde gözükmüyor. Büyük ihtimal mağazasında da yoktur. Elektroword veya Mediamrketde büyük ihitmalle vardır. Ama olmayabilirde:naughty:
hmm napalım ozaman olanlardan alıcaz ozaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...