5800 için Htc Desire Hd teması on izlemeli

Sponsorlu Bağlantılar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
5800 için Htc Desire Hd teması on izlemeli

boyle bir temaya bir teşekür yeterlidir

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hector0606, betaserc, security_07 ve 21 diğerleri

by_avea

Üye
eline sağlık

jasmina_21

Üye
teşekkürler..

club81

Üye
kardeş çok teşekkürler gerçekten çok güzel tema lakin ana menün senin verdiğin resimdeki gibi görünmesi için ne ayar yapmam gerekiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eline sağlık

selcen11

Üye
öncelikle paylasim için tesekkürler, fakat club81'e katiliyorum. Bu temanin önizlemesini hangi telden aldin?
Amacin sadece temayi göstemekmi yoksa.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
bişey degil..
rica ederim..
kardeş çok teşekkürler gerçekten çok güzel tema lakin ana menün senin verdiğin resimdeki gibi görünmesi için ne ayar yapmam gerekiyor
vala benım bildigim için tema için bir ayarlama olmaması gerekiyor denesen bakalım ne çikiyor
rica ederim..
öncelikle paylasim için tesekkürler, fakat club81'e katiliyorum. Bu temanin önizlemesini hangi telden aldin?
Amacin sadece temayi göstemekmi yoksa.
sadece tema göstermek diye bi amac olmaz kardeşim
bunu direk 5800 dan alinmiştir çaliştırabilen çaliştirir sen anlamaıyosan ben ne yapayımkı lütfen deneyıp bi sonuç görmesen konuyu eleştir ozaman degiştirim konuyu ama direk celallenmeki konu kırlenmesin :oke:

SS333

Üye
teşekürler

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
zannedersem bu bildigimiz normal bir tema.. ekran goruntusu ise modifiye spb mobile shell yuklu bir telefondan alinmis.. diveride orange tsunami ev ekrani yuklu bir telefondan.. boylece tam bir htc havasi verilmeye calisilsada resme bakip temayi kurunca telefonlarinin boyle olacagini dusunen arkadaslari hayal kirikligina ugratmis.. .

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
5800 yok pek okadar detaylı bilmiyorum
çok tuhaf yahu tema için bile ayrı bi program lazmmış
ama zaten dedgin gibi anlayan bi kişi oşekilde yapar bukadar basıt yanı:

1433

1433

Üye
eline saglık oluyor biraz ugraştim ama oldu
sankı yerıne devasal bişey almişin sankı eyw

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Εthnic;2837693' Alıntı:
zannedersem bu bildigimiz normal bir tema.. ekran goruntusu ise modifiye spb mobile shell yuklu bir telefondan alinmis.. diveride orange tsunami ev ekrani yuklu bir telefondan.. boylece tam bir htc havasi verilmeye calisilsada resme bakip temayi kurunca telefonlarinin boyle olacagini dusunen arkadaslari hayal kirikligina ugratmis.. .

Evet arkadaşa katılıyorum soldaki resim spb mobile shell ekran görüntüsü sağdaki resim ise farklı bi ev ekranı teması . fakat bu indirdiğiniz tema sadece arka planı menü renklerini ikonları felan değiştirir anca.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
yapabilen bi arkadaş yardımcı olurmu bende 5800 yok okadar detaylı bilimiyorum 6600 ile butur seyleri ogrenmek zor tabı eger yardımcı olacak kımse yoksa konuyu normal sıradan tema vercem

akif.....01

Üye
eger boyle olursa telefon nasıl ocak ben eniyisi deneyeyım..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
güzel temadır kıymetını bilene

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
tema yeter bence o önizlemedeki şeyleri eklemek sadece telefonu yavaşlatıyor. siemens cx75 i olan biriside symbian a özenir.symbianı olan htc ye özenir. Htc si olanda iphone a özenirse hepimiz iphone alalım :D olsun bitsin :D ( bu arada temayı indirdim guzel :D )

djnomek

djnomek

Üye
teşekkürler

samuray_jack65

samuray_jack65

Üye
Denicem sağol

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Eline Sağlık...