5800 için hangi hafıza kartını alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leche

Üye
    Konu Sahibi
5800 için hangi hafıza kartını alayım?
Arkadaşlar herkese merhabalar.5800 kullanıcısıyım.Telefonum bazen müzik dinlerken bazen de kendi kendine reset atıyor.Bu düzenli olan birşey değil fakat birkaç günde bir ya da 2 haftada bir oluyor diyebilirim.Sanırım sorun hafıza kartından kaynaklanıyor.Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.Gelelim soruma.Hafıza kartı almayı düşündüm biraz araştırdım da bunlarda hızlara bağlı klaslandırmalar var.

Örneğin class 2 , class 4, class 6 gibi.Şimdi ben zaten bu hafıza kartı ile olan telefon performansından memnun değildim.Sonra baktım ki üzerindeki hafıza kartı class 2.Eğer bunun yerine class 6 veya class 10 hafıza kartı alırsam ne kadar fark eder?Ayrıca bu class ı (dolayısıyla transfer hızı) gayet yüksek hafıza kartlarını kullanmamın telefon açısından bir sakıncası varmı?Kullanımda herhangi bir problem olur mu?Kolay gelsin.

KralBaykus

KralBaykus

Üye
Alanı Yüksek Hafıza kartları tavsiye etmiyorlar. İşlemcisi Yavaş olan Telefonlara Yanlz O class dediğin Şeyler Konusunda Bir Bilgm Yok.! Tamam

anılbaran

anılbaran

Üye
hafıza kartı alınca reset atmıcak sanki :D reset bi sürü sebebi 1.uyumsuz uygulama yuklemen veya o sistem araclarında cok olur programı yuklersin tel reset o atar bi zaman sonra kaldırsan bile devam eder tek yol formattır 2.asırı ısınması reset yol acar 3.ram ve işlemcı yetersizligi eger telefonda cok acık uygulama kullanıyosan ve c.haz cok yüklenirsen reset atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt