5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022

baranatak

Üye
he doğru da bide video izleyebilsem yol bitmiyo işe giderken zira1.5 saat yolculuktansonra ulaşınca işyerine hehehehe

bygezgin34

Üye
10 numara telefon ama bazen girdiğim sitede bir sayfayı açarken internetten tamamen çıkıyor bunun sebebini bulamadım bana yardım edecek arkadaş varmı bağlı kalma süresiyle alakası yok bunu yazmayın....

--------------- Ekleme ---------------

benim mesajlar nereye gidio yaaaa

ufuko21

Üye
internetten video izleyemiyorum acil yardımmm

belaaa

Üye
aslında qüzel bi telefon ama bu sertifikaymış yok imzaymış olmasa çok daha qüzel bi telefon olabilir ayrıca kamerası ve kulaklıgıda o kadar kullanışlı dil bunun dışında açıkcası harika bi telefon qörünümüde spr....

individual82

Üye
10 numara telefon ama bazen girdiğim sitede bir sayfayı açarken internetten tamamen çıkıyor bunun sebebini bulamadım bana yardım edecek arkadaş varmı bağlı kalma süresiyle alakası yok bunu yazmayın....

Bende de çok nadiren oluyor aynı şey. Ama çok sorun etmiyorum açıkcası, iki dakikada yeniden bağlanıyorum. Telefondan çok memnunun. İyi ki almışım. GPS / NAVİGASYON olayı çok güzel bişey zaten.

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
tek sorunu sertifika olayı oda çözülürse dadundan yenmez :D

timucin16

Üye
Tam bir bilgisayar.Yapamadığın hiçbirşey yok.

hariy

Üye
pdf dosyası nasıl açablrm fikri olan var mı
teşekkürler

karaelmas1982

karaelmas1982

Üye
orta derecede fena sayılmaz....

enjo3

Üye
fazla abartılacak kadar guzel degıl wifi den internete baglanamıyorum bilen birileri varmı?

Wrestlings

Üye
Ben 3.pati lerden almışım süper süper süper harika bir tel :))

rapyanist

Üye
bişi sorcam vodafone hattım var facebook msn vs ücretsiz mi hala acaba ve nasıl qircem önu da söylerseneiz :D şimidden tşkler

Marchegiani

Marchegiani

Üye
540 TL gibi bir fiyata bu telefon çok güzel. Symbian s60v5'i yeter. Samsung'ların bu fiyatlardaki dokunmatiklerine baktığımızda bu telefonun özelliklerine yaklaşamaz. F480'de 5 MP kamera var, 5800 F480'in kamerasından daha iyi..

erdemunker

erdemunker

Üye
Mükmmel telefon özelliklerine yetişmek zor

merlin19

merlin19

Üye
Aldım Kullandım ve Pişmanım...

Sebepler ve alacaklara Almayın derim..

Telefonu aldım 3 gün gayet iyi idi sonrasımı Komple Rezillik..

Adı Müzik Express olan Bir Telefonun Ancak bukadar Ses seviyesi düşük ve Kalitesiz olur..

Kulaklıktan gelen ses berbat üstü Kimse demesin Arkadaşım Nokia 5800 ile gelen kulaklığı değiştir diye Değiştirmem nedenmi Nokia 5130 Müzik Expressimde var aynı kulaklığı ona takıyorum son seste 10 metredeki adam dahi dinliyor ama Nokia 5800 da aynı kulaklığı takıp son seste müzik dinlerken Malesef karşımdaki adam kısık seslede konuşsa aynen çok net duya biliyorum ses konusunda Vasat...

Aldığım yere Yani Mecidiyeköyde bir TİM merkezine gittim durumu anlattım Telefonun hatalarını saydım Makina kendi kendine Reset atmaya başladı donmalar sıklaştı ses berbat anlattım bana 3 günlük telefonu servise götür dediler ha bunu demeden öncede tam 1.5 saat sırada bekledim ama Telefonu bana satarken ağzımın içine giren TİM Merkezindekilere saydım ve çıktım neyse 3 gün sonra Mecidiyeköyde yine Cevahir alışveriş merkezindeki Nokia Shopa gittim ordakilerlede tartıştım nedenmi ses konusunda Yetkiliye dedimki sorun bu inanmadı dedim kulaklığınız varmı dedi var açtım bir şarkı taktım kulaklığı ses sonra adam taktı kulağına dinliyor tabi bende konuşuyorum aramızda 1.5 metre var ve adama dedim beni anlıyormusunuz durum bu falan evet dedi anlıyorum beni dedim duyuyormusun evet çok net duyuyorum dedi ve Bomba kulaklıkta ve seste sorun yok gayet iyi dedi bende arkadaşım sorun zaten bu sen beni son seste nasıl net duyarsın neyse 2 kat aşağıda Nokia shop mağzamıza gidin yazılım güncelleyin dediler tabi elemanla tartışırken aynı telefonu almak isteyen 3 müşteriyi kaçırdım benHaklı olarak Bu modeli kötüledim kötülerimde müşterileri kaçınca arkadaş aşağıyı aramış durumu anlatmış ben daha gitmeden indik neyse dediler Teknik servis elemanımız bugün yok sonra gelin demek oldu olay bu bende eve geldim yazılımı kendim güncelledim v40 olayına Şimdiki sorunlarım dahada arttı :

Not defterine birşey yazıyorum kaydet diyorum Tak telefon donuyor ve kitlenip kalıyor bataryayı çıkarıp açıyorum..

Resim çekiyorum Görüntü işleniyor diyor tak yine aynı kitleniyor sök bataryayı...

arama yapıyorum telefon donuyor...Sök bataryayı..

menülere giriyorum acayip yavaş kasılıyor ha derseniz hafıza kartın doludur yada tel hafızan inanın hiç bişi yok toplasanız 100 mb veri yok bile ama telefon resmen rezillik...

daha unuttuğum tonlarca sorunlar başgösterdi Yazılımdan sonra formatta attım yapmadığım kalmadı yani kısacası Nokia 5800 Komple sorunlu alacaklara tavsiyem gidin Çin Malı telefon alın dokunmatik bu telefona 5 basar seste ve kullanımda..

aldığıma alacağıma verdiğim paraya bile acıyorum almaz olaydım..

alpine75

Üye
bende wap ile internete bağlanırken sorun yaşıyorum.sadece açtığım ilk sayfa kalıyor.ilk sayfada bulunan diğer menülere bastığımda değişmiyor.V40 yazılımdan sonra oldu.format attım ama olmuyor.sadece wap sitelerde bu sorun var.diğer sitelerde sorun yok.rahatlıkla sörf yapıyorum

dundar001

Üye
Ben hiç memnun değilim, sürekli kendini kapatıyodu. Alalı 1 ay olmadan telefon açılmaz oldu. Servise gitti bugün geldi, sözde parça değiştirmişler ama telefon hala sorunlu. Yine kapanıyor, pili yerinden çıkarıp takınca açılıyor ama 10 dakika geçmeden yine kapanıyor. Yarın sabah tekrar servise geri göndereceğim. Telefonun yarı ömrü serviste geçecek gibi gözüküyor. Bu kadar sorunla uğraşmak için 500 tl çok para. Telefon alacak olan arkadaşlara 5800 ı kesinlikle tavsiye etmem. Zaten şikayet sayfalarına bakarsanız en sorunlu telefonun bu olduğunu görürsünüz.

tektabancam

Üye
genelde sorunlu bi telefon kardeş iyi düşün ben pişman oldum 2 kere garantiye yolladım v40 fakat donmalar oluyor sinir bozucu yaşamadan bilemicen katlanabilirsen dene derim

Kaptan

Kaptan

Üye
vallahi telefonumdan çok memnunum . hiç bir sorun yok seside gayet iyi , bazı arkadaşlar saçmalamışlar !!! arkadaşlar kulaklığı 10 metre ötedeki adama dinletmek içinmi takıyosun sen ? bu problemmi ? ... ne biçim iş ya kulaklığı çevrendekiler rahatsız olmasın diye takarsın vede şarkıyı içinde hissedebilmek için .. ben gayet memnunum hatta ses konusunda , bazı arkadaşların isteklerini karşılamaz ama kulaklık sonuçta bu 10m ilerdeki kişi duyması için değil .. normal olarak kendi sesi çok çok güzel ve çok çok temiz. . şarjı zaten çok çok iyi..( sms ve müzik dinlediğim halde. ) ben sonuna kadar arkanızdayım almak isteyen arkadaşlar bence ALSIN. Kesinlikle pişman olmucaksınız.

Üst Alt