5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022
orhaan48

orhaan48

Üye
Kesinlikle mükemmel ötesi bir cihaz ben sadık bir nokıa kullanıcısyım ve nokıa bir çok modelini kullandım 5800 ise bnm hayallerimin cihazı oldu her istediğim proğramı kullanabiliyorum süper ötesi bir cihaz

by_jirex

by_jirex

Üye
telefon guzel bende kullanıyorum ama bazı sıkıntıları var beklentılerı cok mukemmel karsılamıyor bence

ismetoz

Üye
Müthiş bir telefon 20 gündür kullanıyorum tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor Wi-Fi Gps var garmin kurdum süper 8G hafıza Flv formatlarını vebile hiçbir yazılıma ihtiyac duymadan açıyor sesi çok iyi bluetooth kulaklıga çaldığı MP^ün sesini veriyor(Bu N95 bile yoktu)

SüperSüperSüper

senden ricam şu garmin i kurma işini anlatabilirmisin?

fatesra

Üye
on numara telefon müthiş alırken acabalarım vardı ama iyiki almışım :oke:

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Bak sana şunu söyliyim bi kısım çok problem yaşıyor gerçekten ama sayıları çok az gerisi ise nokiayı kötülemek için bi tarafından sallıyor. Mükemmel cihaz kullanmayı bilirsen. Ayrıca herkesi kötülemiyim çünkü hakkaten bi kısım problem yaşıyor

ismok

Üye
İyi ki almışım. Fiyatına göre özellikleri çok olan bir cihaz. Mükemmel :oke:

turkeytifosi

Üye
ben aldıgımda tek sorunu t9 da mesaj yazmak dı çok yavaş yazıyodu yalnız güncellemelerle düzelttiler tavsiye ederim müthiş bi telefon :D

Kaptan

Kaptan

Üye
2 hafta falan oldu kullanıyorum , çok müthiş bi telefon ... henüz bi problem yaşamadım , yaşamamda büyük ihtimalle. gayet güzel yani tavsiye ederim :oke:

almora_

Üye
telefonumu 2 1.5 hafta önce aldım gayet memnunum ancak arada bi ufak donmalar ve gps te uyduyu geç bulma gibi bi sorun oluyor onun dışında harika bi telefoun. telefonu alırken olumsuz tepkilerle cok karşılaştım ama dokunmatiği oldukça harikulade zaten dokunmatikte iphone nun eline su döken yok:)

depovehangar

Üye
Selam arkadaşlar , benim tek derdim video klipleri müzikler gibi sıralı şekilde seyredememek bunun bir ayarı veya yolu varmı ? Bunun dışında telefon bana çok karışık geldi sonyericsson kullanıyordum daha önce ama genel olarak başarılı .

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Selam arkadaşlar , benim tek derdim video klipleri müzikler gibi sıralı şekilde seyredememek bunun bir ayarı veya yolu varmı ? Bunun dışında telefon bana çok karışık geldi sonyericsson kullanıyordum daha önce ama genel olarak başarılı .
siteden video player araştırmanı tavsiye ederim kardeşim bide telefon başta karışık ama alışınca farkı görceksin :)

melih_-_

Üye
5800 da en ii sürüm hangisi bana biraz bilgi verrir misiniz?

mrchakal3

mrchakal3

Üye
5800da son sürüm v40 :) ama çok bi deişiklik olmamış v31 den sonra :) ama bence güncelle çünkü interneti hızlı.

melih_-_

Üye
v40 mı olması gerekiyo yani bide v40 ı beyenmessem bnm aldgım cıhaz v31 di aldıgımda geri nasıl v31 yapabilirım

mrchakal3

mrchakal3

Üye
tam bi bilgim yok onla ilgili v40 olması gerekmiyoda v40ı zaten nokia paylaştı konferansla hataları duzeltmek için ama yine forumda sor kesin örenirsin

melih_-_

Üye
tamm kardesm saol

mrchakal3

mrchakal3

Üye
bende araştırarak biliyorum bu kadar şeyi bide arkadaşın telinden deniyorum arada :) yoksa daha almadım 5800 inş. 2 haftaya falan alıcam örenirsen mesaj atarsın özelden :D banada lazım olabilir ayrıca rica ederm..

last-shoot

last-shoot

Üye
İlk kez Symbian işletim sistemli bir telefon kullanmama rağmen müzik kalitesi özellikleri ve gps ile beni büyüledi

travolta61

Üye
kalem girişi gevşedi çok rahat girip çıkıyor ne yapmalıyım

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
arkdaşlar benim 5800 hakkında bir kaç sorum olacaktı bana yardımcı olursanız sevirim :::: ilk başlarda telefon sertfika hatası falan veriyordu bende sizin önerdiğiniz gibi bir internet sitesinden telefonuma sertfika aldırdım.. bir kaç gün sonra bi arkdaşım telefonumun güncellenmesi gerektiğini sölemesi üzerine nokiaclup a telefonumu vererek güncelleme gerçekleştirdim.. senmisin onu yapan :)) media tuşu çalışmıyor artık ve işin kötü tarafı hala sertfika hatası veriyor bide üstüne mapslar haritalar yer ile ilgili hiçbirşey açamıyorum anlaycağınız pişman oldum üstelik eskiden kurduğum programlarıları şimdi kuramıyorum.... bu konuda ne yapmam gerekiyor birileri tüm bunlar değilde en azından tek tek (çözümleyenler varsa) cevap verirse sevinirim şimdiden teşkler arkdaşlar..

Üst Alt