YuZaRSiFTaN
Üye
vallahi telefonumdan çok memnunum . hiç bir sorun yok seside gayet iyi , bazı arkadaşlar saçmalamışlar !!! arkadaşlar kulaklığı 10 metre ötedeki adama dinletmek içinmi takıyosun sen ? bu problemmi ? ... ne biçim iş ya kulaklığı çevrendekiler rahatsız olmasın diye takarsın vede şarkıyı içinde hissedebilmek için .. ben gayet memnunum hatta ses konusunda , bazı arkadaşların isteklerini karşılamaz ama kulaklık sonuçta bu 10m ilerdeki kişi duyması için değil .. normal olarak kendi sesi çok çok güzel ve çok çok temiz. . şarjı zaten çok çok iyi..( sms ve müzik dinlediğim halde. ) ben sonuna kadar arkanızdayım almak isteyen arkadaşlar bence ALSIN. Kesinlikle pişman olmucaksınız.
Yazdığımı Anlamamışsın Sanırım Ben Yazmadımki Kulaklığı Takıp 10 Metre ilerdekine Dinletmek istiyorum Diye Yazdığım Diğer Telefonumda Aynı Kulaklığı Taktığımda Sesi 10 Metre uzaktakinin Duyduğu ama 5800 a aynı kulaklığı takıp sesi Sona açtığım Halde Kulağımın dibindeki adamın bile o sesi duyamaması işin garibi İsmi Müzik Express OLan Bir telefonda Kulaklıkla Müzik sesi sonda dinlerken Karşımdaki Konuşan adamı olduğu gibi Duya bilmek her sesi net olarak duymak sanırım aynısı sende olsa sende Bu Duruma Kayıtsız Kalmazdın arkadaşım Başınıza Gelmeyince Ne demek istediğimi anlamazsınız inanın Çok sinir bozucu bir durumvallahi telefonumdan çok memnunum . hiç bir sorun yok seside gayet iyi , bazı arkadaşlar saçmalamışlar !!! arkadaşlar kulaklığı 10 metre ötedeki adama dinletmek içinmi takıyosun sen ? bu problemmi ? ... ne biçim iş ya kulaklığı çevrendekiler rahatsız olmasın diye takarsın vede şarkıyı içinde hissedebilmek için .. ben gayet memnunum hatta ses konusunda , bazı arkadaşların isteklerini karşılamaz ama kulaklık sonuçta bu 10m ilerdeki kişi duyması için değil .. normal olarak kendi sesi çok çok güzel ve çok çok temiz. . şarjı zaten çok çok iyi..( sms ve müzik dinlediğim halde. ) ben sonuna kadar arkanızdayım almak isteyen arkadaşlar bence ALSIN. Kesinlikle pişman olmucaksınız.
adı nokia bi kere ordan kaybediyor kaldıki işletim sistemi symbian kaldır çöpe at yani verilen paraya yazık o şeye
Müthiş bir telefon 20 gündür kullanıyorum tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor Wi-Fi Gps var garmin kurdum süper 8G hafıza Flv formatlarını vebile hiçbir yazılıma ihtiyac duymadan açıyor sesi çok iyi bluetooth kulaklıga çaldığı MP^ün sesini veriyor(Bu N95 bile yoktu)
SüperSüperSüper
arkadaşlar ben de bi telefon bayiisnden aldım ama içinden kılıf tv kablosu sehpa çıkmadı gitsem hak talep edebilrmyim yada herkesten çıkıomu yardım acill
--------------- Ekleme ---------------
kimse yardım etmicek galiba(
arkadaşlar yol haritası ücretsiz olarak çalışan program var mı 5800 için yardımcı olur musunuz tşk
.............................................................Öncelikle bu konuyu açan ve yöneten arkada$a te$$ekkür ederim gerçekten bu bir hizmet , benim bi kaç sorum var 5800 xp kullanan arkada$lardan :
1- 5800 in çektigi resimler n73 kadar kalitelimi çünkü ayni megapixeli kullaniyorlar !?
2- çok hatasi var diyorlar yazilim olarak bu nekadar dogrudur ?!
3- ses seviyesi nasil n73 gibi di$ariya çok ve kaliteli ses veriyormu ?
4- lensi kafa bozucak kadar kötümü ? Birde güncelleme dokunmatigina hassasiyetlik kazandriyormu ?!
5- n-gage oyunlarini çali$tira biliyorumu bu telofon 5800 xp ?!
6- video çekimi dvd gibimi ve kalitelim ?!
7- usb kablosundan $arj olabiliyormu ?
Cevap veren arkada$lara çok te$$ekkür ederim , ve saygilar
Eskiden çıkıyordu o dediklerin şimdi çıkmıyor. Yani kutu sağlam senin.
.............................................................
bende 5800 kullanıcısıyım yardımcı olmaya çalışıyım bildiklerim doğrultusunda..
1. gündüz çekimi gayet güzel kaliteli resimler elde edebilirsin ama akşam da flaşın kapsama alanı içinde ..
2. hata olarak ben daha herhangi bir aksağını görmedim 5800 black kullanıcısıyım..
3.ses olarak dışarıya verdiği netlik çok güzel hatta içinde özel çip var 2 hoparlör net ve temiz ..
4.lenside gayet iyi dediğim gibi akşam pek iyi sayılmasada gündüz güzel
5. n gage hakkında bi bilgi veremicem ama yüksek boyutlu bazı 3D oyunlar telefona ağır geliyo (eğer oyun bağımlısıysan dikkate al sonra pişmanlık yaşama derim !!!)..
6. video çekimi gayet net ses kayıdı da öyle .iyi bir video kaydedici o konuda ...
7.usb den şarj yok sadece depolama pc suite gibi işlevler var ..
sorularına elimden gelebildiğince cevap vermeye çalıştım ama telefonun artıları olarak ekranı çok net
nHD bir ekrana sahip ayrıca OVİ diye kendisinin uygulama sitesi var ücretsiz uygulama ve oyunları burdanda edinebiliyorsun . sensörüde gayet iyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?