5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022

dzynn

Üye
Arkadaş yanlış bi olay yapmamış bence üzerine gitmeye gerek yok arkadaslar konu uzamasın. açtığı konuda da yeterince açıklamayı yapmıs bence..

Farklı bi olay yine maxicep adı altında messenger dan destek veriyor. olay bundan ibaret.

jog50

Üye
Cok memnunum ıyıkı almısım cok guzel bır telefon

telefonuma bı turlu v 40 yukleyemedım

ßyMevzu

Üye
S.a Maxicep Tüm DönüştürücüLer Hikaye,Format Factory $ahaNe.)

ßyMevzu

Üye
göz gördüğü renkten kulak verdiğim sesten affet senden habersiz aldığım her nefesten

pdf ve ofis okuyucu programlar ile flashplayer eksik onlarda üzerinde gelseymiş iyi telefon ama onları yükleyemediğim için kıl oldum

Konu Sahibi
QuickOffice ve OfficeSuite programları var. pdf, doc, pps, ppt, xls vb. dosyalar için bunları kullanabilirsin
Flash Lite 3.1 ise flashları oynatmaya yarar.
SkyFire programı ile youtube gibi video sitelerinden video izleyebilirsin

Bu programları forumda ararsan bulursun.
Kolay gelsin...

eksiklikleri var ama mukemmelin otesinde bana yetiyo da artıyo.desem yeridir herkesin almasını isterim bu fiyata nerde bole bi teknoloji

drckaan

Üye
telefonu bugün aldım ve çok çok memnunum...tek eksiği gece çekimlerinin kötü olması o kadar n73 ten sonra kamerası kendini hissettirdi ..
ama ne olursa olsun bu devirde bu özelliklerde bu fiyata bir telefon bulunmaz

ya anlamıyorum ben bu kadar şanssızlığı ..10 gün oldu alalı.telefon zırt pırt donuyor.sabahları açıyorum açılmıyor çoğu zaman .bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum.anca o zaman açılıyor.

telefonun günçelleştirmesini yaptım.v40a. skyfire ,garmin,mesenger,kspersky ve de 50 müzik parçası yüklü.
acaba bu programlar kasıyormu anlamıyorum.birde radyo açılıyor frekans ilerletince donuyor öyle kalıyor.radyo dinleyemiyorum. telefon yenii yenii versiyon.güncelleştirilmiş.530 tl paramın çöpe gittigini düşünüyorum.
yani programların hepsini kaldırmalımıyım sizce telefonunu donmaması için. o zaman bu telefonu almamın ne anlamı kalıyor..

tavsiyem bu telefondan uzak durun.kendimi kazzıklanmış hissediyorum..

Ben uygun bir fiyata(300TL) ye bulursam alıcam Yani 2. elini 300 e bulursam alıcam SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR PM ATABİLİR

FRoGKaTa

Üye
telefon çok güzel ama benim elim terliyo terli elimle telefona dokununca çok kötü oldu :S

bende şarj bi gün gidiyor gece bitiyor az kullanır oldum sık msjlaşınca heralde ama sessizde duruyor hep anlayamadım bi türlü bide yanda ışık yanıyormuki

kesinlikle yalan..olur mu böyle saçmalık?ney bu? alaaddinin lambası mı da elinde ovuşturup kullanasın...ısrar et ve iade et telefonu

ramakm86

Üye
ben alalı 2 hafta oldu, guzel telefon, icinde yok yok, kamera bana gore super cek kaydet 3.2 ekranda 16.000.000 renkle izle. istersen tv ye bagla. 300 e 400 e tel alanlara fiyat soyleyince pişman oluyolar.

orhaan48

Üye
ben cihazı ilk çıktığında aldım ve süper ötesi bir cihaz ve şu ana kadar hiç sorun yaşamadım şunuda belirtiyim telefon manyağıyım ve elimden hiç bırakmıyom aklınıza gelecek her özelliğini kullanıyorum telefonda ne bi yavaşlama nede herhangi bir sorun yok 4 gün önce sadece merak ettiğim için yeni yazılım güncellemesi yaptım şimdiyse tamamiyle cihaza aşık oldum arkadaşım ifhone almıştı iki kere yere çarpttı ve çok büyük maddi zarara uğradı şimdi oda 5800 aldı ve oda memnun son olarak cihazdan alıcak arkadaşlara şunu belirtim dikkat bağımlılık yapar

--------------- Ekleme ---------------

Konu Sahibi
v40 la daha güzel oldu bencede.

arkadaşlar bende yeni aldım çok güzel valla tavsiye ederim