5800 hoparlör sesini nasıl arttırabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 hoparlör sesini nasıl arttırabilirim?
bir program veya önerebileceğiniz bir ayarlama varmı

• Beğen
Tepkiler: jejep

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 hoparlör sesi gayet yeterli yükseklikte arkadaşım daha fazla artırıp napıcaksın, bozar sesi daha fazla yüksek çıkarsa

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
djmk

djmk

Üye
midi hoparlorlerden al bagla yüksek ses zevkini yaşa :D

futbol123

futbol123

Üye
ekolayzır ayarlarından ayarla biraz seste artma oluyor

slh93yrg

slh93yrg

Üye
5800 sesi gercekten mükemmel arttırma ekolayzırda bas güclendir yeter sesi arttırıp bozma bence

swaat

swaat

Üye
ben telefonun kulaklık girişine pc speaker takıyorum ses az geliyor aynı şekilde samsung s5603 telefonu baglıyorum muazzam bir ses cıkıyor aradaki fark baya belli oluyor. 5800 da bu sesi nasıl arttıra birim.

erdemguven

Üye
arkadaşlar 5800 ın hoparlöründeki sesi oldukça yüksek ve net. ancak kulaklıktan gelen ses hakkını vermiyor. kaliteli sony kulaklık aldım. eski bir mp3 üm vardı 4 yıl önce aldım 70 tl ye. 5800 o mp3 kadar yüksesk ses vermiyor. bası çok daha mükemmel veriyor ancak ses yüksekliği okadarda yüksek değil... bu sorun 5800 da klasik bi sorun herkes bunu tartışıp durdu ancak hiç bi cevaba ulaşılamadı. eko. ayarlarını çok iyi yaptım. ses kötü değil güzel kulaklıklada güzel bas veriyor sesi düşük veriyor demek istemiyorum ancak koskoca nokia 5800 express music a göre bi ses değil...yabancı sitelerde raslamıştım bu olay düzeltilmiş. nokianın bayisine götürüyolar ve orda içi açılıp düzeltiliyor fotoğrafları bile vardı nasıl yapıldığı. ancak Türkiyede götürüyorum "ses geliyor, ses iyi, öyle bişeyden haberimiz yok" diyip duruyorlar....

Godfather

Godfather

Üye
Ya bozulmayan en kaliteli sesi zaten sana sunuyorlar ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşta bir samsung var acaip ses çıkarıyor. tam müzik açıyorum oda açıyor eziyor. arkadaşlarda diyor bu nasıl xpress music diye :D

OğuzcanAbi

Üye
bende alcam salııı

devran_34

devran_34

Üye
arkadaşım telefonu almıssın yetin cok az ses cıkıyo diyosan 5800 ı da bırakamıyosan PROGRAM ASAGIDA

5-10 adet 5800 xp al sen

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 4 ve iPhone 3GS aldım :)

SilentOne

SilentOne

Üye
sen ekolayzerdan varsayılan ön ayar de sonra ayarla gir ses yüksekliqini kapalı stereo genişletme kapalı yap tmmdır

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
arkadaşta bir samsung var acaip ses çıkarıyor. tam müzik açıyorum oda açıyor eziyor. arkadaşlarda diyor bu nasıl xpress music diye :D

samsunglarda ses artırma kodu var onu yazınca çok yüksek çıkıyo ses ama sen kalitesi 5800 da daha iyi sen yine iyisin benim telefon bi arkadaşta daha 5800 var onun 5800 benimkinden 2 kat fazla ses çıkarıo :ehe bi çözüm bulamadım benim telefon normal 5800 lardan az ses çıkarıo yapmadıgım kalmadı hala aynı:vur

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye
5800 da çift hoparlor var. arttırmaya gerek yok bence. :)