5800 harita sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabus5454

Üye
    Konu Sahibi
5800 harita sorunu
arkdaslar 5800 kullanıyorum bnde , format attım daha yeni ama haritaya girdiğimde zoom yaptığımda yesil olarak gösteriyor hiçbir ayrinti yok

bi şekilde bi berden bunu indirebilir miyim ?

alkımcanosu

Üye
pc ne nokia ovi suite'i indir oradan haritayıda indirirsin sesle yol tarifinide istersen tel güncellemelerini bile yaparsın:oke:

eyup007

eyup007

Üye
pc ne nokia ovi suite'i indir oradan haritayıda indirirsin sesle yol tarifinide istersen tel güncellemelerini bile yaparsın:oke:
arkadaşa katılıyorum dedikleri doğr ufakat konu yanlış yere açılmış..

kabus5454

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bnde nokia ovi suite zaten yklü ama orda nerdn bulucam onu blmiyorm :d ayrica noki ovi suite sitesine girdm tel no yazip sms atiyolar bir link gelio indirmek için. onn ayrica bi ucreti varmı ?

alkımcanosu

Üye
tesekkürler :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bnde nokia ovi suite zaten yklü ama orda nerdn bulucam onu blmiyorm :d ayrica noki ovi suite sitesine girdm tel no yazip sms atiyolar bir link gelio indirmek için. onn ayrica bi ucreti varmı ?
ovi suite açıldıktan sonra üst kısımda güncellemeler var ona tıkladığında olur yada ana sayfasında harita indir kısmı var ona tıkladığında çıkar zaten karşına ücretsiz nonu verebilirsin benim kontürüm olmadığı zaman dahi link geliodu

kabus5454

Üye
    Konu Sahibi
ya msj ücretsiz gelio da indirmeye kalksam kimblir ne kdr tutar :D

kabus5454

Üye
    Konu Sahibi
arkdasim bu ovi suite den güncellemeyi ss koyarak anlatablir misn ? yada mail fln atsn ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt