hsynbrgz
Üye
Telefon hafızasına kurulan güncellemeler ilk başta yer kaplar, örnek müzik çalar güncellemesi nokia maps güncellemesi gibi. Ayrıca kurduğun oyun programları hafıza kartına değilde telefon hafızasına kurarsanda yer kaplar.
Yer kazanmak istiyorsan fazla güncelleme yükleme. Sadece gerekli olanları yükle. Oyun program yükledin zamanda hafıza yüklemeyi seç
ben harita güncellemesini yükemedim 11 mb yer kaplıyor. (ndrive navigasyon kullanıyorum gerekli değil benim için)
Nokia mesaj yüklemedim 2,4 mb yer kaplıyor (hiç mesaj atma ile isim olmadı ne ise yaradinı bilmiyorum bu güncellemenin)
mail for exchange : telefon ile e posta alıp göndermedim için buda bana lazım değil. 1,8 mb yer kaplıyor.
Aklıma gelen bunlar

Telefon hafızasına kurulan güncellemeler ilk başta yer kaplar, örnek müzik çalar güncellemesi nokia maps güncellemesi gibi. Ayrıca kurduğun oyun programları hafıza kartına değilde telefon hafızasına kurarsanda yer kaplar.
Yer kazanmak istiyorsan fazla güncelleme yükleme. Sadece gerekli olanları yükle. Oyun program yükledin zamanda hafıza yüklemeyi seç
ben harita güncellemesini yükemedim 11 mb yer kaplıyor. (ndrive navigasyon kullanıyorum gerekli değil benim için)
Nokia mesaj yüklemedim 2,4 mb yer kaplıyor (hiç mesaj atma ile isim olmadı ne ise yaradinı bilmiyorum bu güncellemenin)
mail for exchange : telefon ile e posta alıp göndermedim için buda bana lazım değil. 1,8 mb yer kaplıyor.
Aklıma gelen bunlar

Aynen Çok Yer KapLıyorLar Bende Hiçbirini yükLemedim. GerekLide buLmadım
Hüseyin Kardeşim Cclaner diye bir Program var onu kur telefondaki gereksiz dosya ve uyguLama kaLıntıLarını siLiyor. Ve eLinden qeLdiqince Hiçbir uyguLamayı teLefon Hafızasına YükLeme. Baktın oLmuyor İsmail aBinin Dediqini Yap![]()
sağol kardeşim desteğin için. Temizleme programları pek fazla yer kazandırmıyor. En güzeli gereksiz program kurup kaldırmamak, mümkün mertebe sana lazım olan programları kurup kullanmak.
Seninki 5800 Benim ise N975800 da soft format attıqında 70 Mb faLan oLuyor Ama Ben Soft attıqımda 40 50 Mb tı.
![]()
gözlerim bozulacak okumak için yeminleben en son cfw attım nisan ayi başında. (belle cfw) . Hafıza da program bile kurulu olduğu halde kalan boş alan miktarım bu![]()

Kullandığım çok fazla program yok desem gülersin bana.
Power mp3 , uc browser , uc player , smart movies , ram blow , x plore , msn ve telefonu hack etmek için rom patchers (norton uygulaması için)
güncellemelerden sadece internet radyosu![]()
,Opera Mini, RomPatcher, Singssis (teLefonu HacLediqimden İşime Yaramıyor ama Lazım oLur Diye kaLdırmıyom
) ,PhotoRama, SisEditor, SPB TV, TaLking Cat,TaLking Hamster,Puppy TaLk, Joikuspot,JuLyPLayer,MobiLeCLaner,Vtap,ScreenSnap, Speedy GO,Smart Movie,SPB MobiLe Shell,UyguLama Yöneticisi,Taskman,Y-Browser,BT FiLe Manger,MobiLe Photoshop
, Widgetizer, BoLdbeast Recorder,Fast Buttons,Free-İSMS, Youtube DownLader,UninstallKing ...........
BunLarın Dışında Çerez UyguLamaLarda Var ismini YazmadıkLarım + OyunLarda Var
109 a Yakın Program Var İşte
:Acaba sen ne yükledin o kadar boşun kaldı ?
Ama Herşeye Raqmen O Kadar kaLıyor İşte. TeLefonun Kendi DosyLarı Demek ki 
Bu arada şu yazı rengini çok mu aradıngözlerim bozulacak okumak için yeminle

oh be oldu marist cclenr link versene.tşk ederim aybin
oh be oldu marist cclenr link versene.tşk ederim aybin

Buyur ; http://www.maxicep.com/attachments/105769d1328108989/
İyi ForumLar..![]()
bu arada arkadaşlar konu dısı evcil hayvan bölümünede göz atın orda kimse yok 
sorununa çözüm bulmana yardımcı oldu isek ne mutlu bize. Umarım bir daha sıkıntı yaşamazsın.

bu arada arkadaşlar konu dısı evcil hayvan bölümünede göz atın orda kimse yok
-
Ne Demek İstiyorsun ,?

Eywallahbu arada arkadaşlar konu dısı evcil hayvan bölümünede göz atın orda kimse yok
İnş. Aybin yaşasamda bişey olmaz sen varsin![]()

bana güvenip telefonu bozma sakın
şaka şaka her türlü sorununda elimizden geldikce yardımcı oluruz
-Evcil hayvan bölümüne konu açtım diger konulara mesaj 1 ay önce yazılmış sorunum icin 1 ay mı beklicem
-------
diğer bölümde seni 1 ay bekletmeyek cevabı google arama ile bulup yazalım
Muhabbet Kuşlarının erkek ve dişileri, gaga üzerindeki derilerinin rengi ile farklılaşırlar. Gaga üzerinde ve burun delikleri etrafında bulunan sert deri, erkeklerde mavi, dişilerde ise kahverengidir. Yavru erkeklerin gaga üzerlerindeki tüysüz bölüm daha büyük ve bir renk alır. Yavru dişilerde burun delikleri çevresinde beyaz halka vardır. Dişiler 3-5 aylık olduklarında gaga üzerindeki bölüm kahverengiye dönüşür.