5800 hafıza kartını takıncadisk hatası tekrar deneyiniz yazıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alestavira

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafıza kartını takıncadisk hatası tekrar deneyiniz yazıyor
arkadaşlar durup dururken telefon hafıza kartına girmedi ve disk hatası-yazma tamamlanamıyor Tekrar deneyin,yoksa veriler kaybolacaktır yazıyor...hard format attım düzelmedi ne yapmam gerekiyo hafıza kartımda önemli dosyalar mevcut kurtaramazmıyım...

yokmu cevap verebilecek kimse....

SilentOne

SilentOne

Üye
hafıza kartını pc ye tak yedekle sonra karta biçim ol

muratvemine

muratvemine

Üye
Bende de oluyor aynısı hafıza kartına çıkartıp tekrar takıyorum düzeliyor

adanalisamet

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de oldu 3gündür bi çözüm bulamadım. Hard format atılmıyor hata veriyor. Telefondan denedim bicimlendırmedi. Dosyaları siliyorum siliniyor sonra çıkarıp tekrar takınca geri geliyor. Bi önerisi olan varsa yazarmisiniz.

y@k@moz58

Üye
aynı sorun şuan bende de var çözüm bulabilen var mı?

megadethci

megadethci

Üye
aynen bende şuan cok ugrasıyorum cözüm yok mu :S

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de oldu 3gündür bi çözüm bulamadım. Hard format atılmıyor hata veriyor. Telefondan denedim bicimlendırmedi. Dosyaları siliyorum siliniyor sonra çıkarıp tekrar takınca geri geliyor. Bi önerisi olan varsa yazarmisiniz.

aynı sorun şuan bende de var çözüm bulabilen var mı?

aynen bende şuan cok ugrasıyorum cözüm yok mu :S

hafıza kartınızı değiştirmeyi denediniz mi ? Başka bir kartla deneme yapın eğer o kartta sorun yoksa yeni bir hafıza kartı almanız gerekecektir.

Not :
Zamanında bende böyle bir hata yüzünden çocuğumun (kızımın) video ve resimlerini kaybettim. O yüzden sürekli pc ye yedekleme yapıyorum. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt