5800 hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
padisah_58

padisah_58

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafıza kartı sorunu
benim 5800 v50. telefonum bikaç gündür hafıza kartındaki klasörleri görmüyor. klasörsüz dosyaları gösteriyor. x-plorede gizli dosyaları da açtım yine yok. ancak pcye bağladığımda tüm klasörler eksiksiz duruyor. bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım etsi lütfen... şimdiden tşk.

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek yokmuu... dosyaları sildim hafıza kartına format attım olmadı şimdi telefona format atacam..

OğuzcanAbi

Üye
bişi sorcam hafıza kartını görmüyor olabilir m hafıza kartında yada girişinde sorun olabilir format at olmadı göster

padisah_58

padisah_58

Üye
    Konu Sahibi
yok kart sağlam format attım hem tele hem karta sorun devam ediyor. ancak telefonu pcye bağladığımda herşey nırmal görünüyor.. anlamadım bu işi:S

OğuzcanAbi

Üye
hafıza kartı okuma yerin bozuk olabilir mi bi servise weer bence garantisi dolmadan

daniel_23

daniel_23

Üye
başka telefonlarda dene onlarda da olmuyorsa sorun karttadır

OğuzcanAbi

Üye
başka kartları dene oluorsa sorun kartdadr

OğuzcanAbi

Üye
çok pis yakaldın eni ama düzelttim

OğuzcanAbi

Üye
:d: bu sefer deiştirmicem kaderimmiş

volivoli

Üye
:d: bu sefer deiştirmicem kaderimmiş

dostum bu sorunu nasıl giderdin bendede 5800 var bende aynı problemi yaşıyorum
sen halletim demişsin ama yazmamışsın nasıl halletiğini paylaşırsan sevinirimm
yoksa format atıcam telefona teşekkürler

hasanbaglan1981

Üye
virüs girmiş bende de aynı oldu eset le temizledim düzeldi.

d4rkm3n

Üye
bende de hafıza kartı sorunu var tema oyun uygulama indirdim bilgisayara bağladım sonra attım hafıza kartına sonra disk hatası vermeye başladı deli oldum kartı çıkarıyorum düzeliyor sonra dedim format atayım atılmıyor bilgisayarı format atarmış gibi c yi kople sil seçenegi ğibi biçimlendir diyorum orada bile olmuyor deli oldum var mı bi çözüm lütfen yardım ......:off::off::off::off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt