5800 Hafıza Kartı Şifre Çözümü Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

zozing

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hafıza Kartı Şifre Çözümü Yardım Edin
Arkadaşlar forumda dahil bir çok sitede araştırdım bunu ben bu karta bi şifre koydum daha sonra bu karta girerken şifre istemedi ve bu şifre bir şekilde unutuldu şimdi telefona hard format attım ve şifre istiyor unuttuğum içinde giremiyorum 8 gb kartın 5 gb doluydu biçimlendirmek ve tekrar dosya atmak çok zor geliyor varsa bi çözümünü bilen HeLP:)!!!

techno_esh

techno_esh

Üye
Nokia S60 serisi telefonlarda hafıza kartı şifresini bulmanız artık çok kolay...

Aşagıdaki yazılanları uygulayın...

1-Telefonunuza 1 dosya yöneticisi yükleyin... programını kullanabilirsiniz..

2-Dosya yöneticisi açın ..

3-C: dizinine tıklayın ve system klasörüne girin...

4- System klasörü içerisinde mmcstore isimli dosyaya tıklayın şifrenizi göreceksiniz...

5- Eğer mmcstore isimli dosyaya tıkladıgınızda tanımlanamayan dosya biçimi uyarısı alırsanız. Dosya uzerınde seçeneklere tıklayıp dosya ismini sonuna txt yazıp uzantısını belırleyın tekrar tıkladıgınızda şifrenizi görmeniz mumkun olacaktır...

--------------- Ekleme ---------------

Memory card şifre cözücü Memory card şifre cözücü Hafıza Kartı Şifre Kırıcı Hafıza Kartı Şifre Çözücü

Memory card şifre cözücü Memory card şifre cözücü Hafıza Kartı Şifre Kırıcı Hafıza Kartı Şifre Çözücü

Memory card sifre cözücü
indirebilirsiniz…

azizler007

Üye
olmadı yüklenmedi program kardeş

telefonu servise verdim vermden önce hafıza kartını yanıma aldım şifre koymuşdum unuttum servisden geldğinde format atılmışdı telefon unutmuş şifreyi telefon önceden şifre istemiodu bende bilmiorum kodu ykarıda verdiğin yüklüyemiorum. yüklenmesi desteklenmiyor die hata verio lütfen yardım edin..

arkadaşlar yardım edinya ne olurr

esrft

Üye
yüklenmiyo arkadasım boyle boş işler yapmayın adam gibi varsa koyun suraya.!

Nic3Gh0sT

Üye
ArkadaSım Yardım éT ya İçindé ßirsürü Séy warDı :] RapLar SnnLé xDé

haska46

Üye
bulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim

slm arkadaslar 3, saatten beri ugrasiyorumda bi cozum bulamadim, nokia 5800 telefonuma format atinca hafiza karti sifre istedi, fexplorer yukleyemedim sertifikayla ugrasmadim onun yerine x-plore ve mobyexplorer programlarini yuledim fakat C:\system\mmcstore ibulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim

techno_esh

techno_esh

Üye
Arkadaşlar bu program 5800 içindeğil s60 sürümleri için o yüzden 5800 a denemeyin olmaz...:nono:

haska46

Üye
peki napabilirim yardimci olurmusunuz..
hafiza kartinin icinde cok onemli bilgilerim vardi..

dely1shey

Üye
aynı sorun bendede var deli olucam nerde aradıysam yok 5800 benımde telefonm formattan sonra sureklı sıfre ıstıyor pc tanımıyor kartı ayrıca bu tarz programlarda bı ıse yaramıyor bıcımlendırmıyorda telefon kartı bılgısı olan varsa paylasırsa cok sevaba gırıcek:)

SilentOne

SilentOne

Üye
yha hafıza kartına msn yada face şifrenizi koyun gitsin boylece hiç unutmassınız bn ole yapıyom D:

dely1shey

Üye
sorunumu cözdüm cözemeyen arkadaslar ıcın 5800 kullanıcı isenız kesınlıkle hafıza kartını bıcımlendırmeyı deneyın cunku ne o mmc tarzı programlar nede baska bısey pek bı ıse yaramıyor benımde ılk denedıgımde hafıza kartını bıcımlendırmedı telefon ama 3 4 denemeden sonra bıcımlendırdı bırde telefonunuzun sarjı olsun

oguzhandogan

Üye
arkadaşlar hafıza kartını tekrar biçimlendirin şifre kırılıyo

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
arkdslar bende hafıza kartına sıfre koydm vede hatırlamıyodum tele format attım sımdı system dosyasındakı mmcstore dıe dosya da yok telcıye gıttm kırsınlar dıe onlarda yapamadı bı yardım lutfen:S

ya bnm de aynı walla telcler bıle cozemedı mmcstore dıe bı dosya da yok 8 gb hafıza kartı bosa gıttı :D

mamakli18

mamakli18

Üye
5800 da bu dediğini yaptım ama olmadı usta... yapamayan bir çok arkadaş var.. (.) nokta koyduğum zaman geçersiz şifre diyor.. varsa yapabilen anlatırsa iyi olur :S

ufukemre65

ufukemre65

Üye
de var

mustyyap

Üye
5800 hafiza karti sifresini nasil buluyoruz

ubikan1

Üye
biçimlendirin beyler olsun bitsin :P:

zasas1

Üye
arkadaslar benim telefonda 5800 format attım sonra sifre istedi ben sifre fln koymadım yardım edin lütfen

murat.pinar

Üye
hafıza kartını biçimlendirin şifre filan kalmıyor ama ıcınde onemli bilgiler varsa bilemem :(

Üst Alt