5800 hafıza kartı problemi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GROBOCOP

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafıza kartı problemi !
Arkadaşlar ben telefonu kablo ile pc ye bağladım hafıza kartına müzik attım sonra kabloyu direk çektim ve hafıza kartına girdiğimde hiç bir klasöre giremiyorum sürekli desteklenmeyen dosya biçimi diyor önceden klasörleri dosyaları filan açarken şimdi neden böyle yaptı ? Yardımlarınızı bekliyorum :(

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Hafıza kartı işlem yaparken kesintiye uğramış ve dosyalarınız zarar görmüştür.Çözüm yolu hafıza kartını biçimlendirmeniz.

marist

marist

Üye
ben cok kez öyle yaptım ama bende böyle bir sorun olmadı.

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende pc yok müzikleri download yolu ile cebe indiriyorum :) tubidy.mobi sağolsun.
Bu arada arkadaşım önemli dosyaları pc ye yedekle (backup cities video müzik resimler ve varsa kendi klasörlerini dosyalarini) hafıza kartına söyle yakışıklı bir format at yedekleri geri yükle kartına. Ayrıca haşırtttt diye usb kablonu bir daha çekmezsin umarım. Mümkün mertebe usb bildiriminden aygıtı ayır yapman daha sağlıklı bir yoldur.

GROBOCOP

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar yapacak bir şey yok biçimlendircez artık :) Ayrıca ben aygıtı kaldırmak için sağ alt köşedeki yeşil simgeye tıklayıp aygıtı kaldır diyorum aygıt kaldırılamaz diyor direk çekiyorum bunun içinde bi çözüm yolu var mıdır ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Evet basit bir çözüm var . Kart okuyucu ile işini görmek. ;)

GROBOCOP

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hafıza kartına bilgisayardan ve telefondan biçimlendirme yaptım ama yeni bir klasör açmak istediğimde tekrar gidiyor dosyalar ve yine açmıyor hiçbirini :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O zaman hafıza kartı arıza yapmış olabilir. Size yeni bir kart almanın yolu göründü .

marist

marist

Üye

işlem yapmıyorken aynısını yapmışsınızdır. Bu şekilde kaldırmak cihaz için de zararlıdır.

Muzik , Video , UyguLama Ne OLursa Gönderiyorum. Gönderirken Bazen AciL İşim Çıkıyor. Usb yi Direk Çıkarıp Gidiyorum , Bende Bu Sorun OLmadı Şuana Kadar.

Arkadaşlar hafıza kartına bilgisayardan ve telefondan biçimlendirme yaptım ama yeni bir klasör açmak istediğimde tekrar gidiyor dosyalar ve yine açmıyor hiçbirini :(

Bencede Yenisini AL.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
tubidy nin ses kalitesi çok kötü :D
bana yetiyor. Yorumumu okuduysan bende pc olmadığını belirtmistim yoksa yüksek kalitede video indirip mp3 yapmasını çok iyi biliyoruz yani ;)

nub

nub

Üye

bana yetiyor. Yorumumu okuduysan bende pc olmadığını belirtmistim yoksa yüksek kalitede video indirip mp3 yapmasını çok iyi biliyoruz yani ;)

Youtube downloader programlarıyla yüksek kalıtede müzikler indirebilirsin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Youtube-mp3.org video dan online mp3 yapma buda benden olsun ;)
en azından müzik ihtiyacı olanlar faydalansın maksat üyeler yararlansın
:kop2::kop2:

nub

nub

Üye
Youtube-mp3.org video dan online mp3 yapma buda benden olsun ;)
en azından müzik ihtiyacı olanlar faydalansın maksat üyeler faydalansın
:kop2::kop2:

Bu siteden indirdiginiz müzikler acılmazsa dosyanın ismini değıstirip .mp3 yapın.Buda benden küçük bir not :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt