5800 Hack yaptım telefon açılmıyor allah rızası için yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renavito4

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hack yaptım telefon açılmıyor allah rızası için yardım edin
5800 bugün Hack yaptım telefon açılmıyor lütfen yardım edin açma düğmesine basıorum titriyor açılmıyor bilgisayar usb görmüyor sıkıştım kaldım lütfen yardım edin ayarları geri yükleme gibi bir şeyim yoqmu of cok korkuyorum ltfen yardım edin

Deleted.

Üye
telefon hiç mi açılmıyor?
hard format dene (tel kapalıyken yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+açma kapama tuşu el sıkışma ekranı gelene kadar) dene bi

renavito4

Üye
    Konu Sahibi
telefon hiç açılmıyor şarj alıp almadığınıda bilmiyorum oF

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
tekrar orjinal yazılıma dön telefon açılmıyorsa hard format atamaz. İlk önce NAVIFIRM programını indir ve telefonuna ait yazılımı indir sonra telefona flasla sorun çözülür eğer bilmiyosan modifikasyon bölümünde ana konularda jaf kullanımına bi bakmanı tavsiye ederim kardeşim. Geçmiş olsun

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
hackte kullandığın dosyalardan biri farklı olabilir yani başka bir hacke ait dosya olabilir çünkü bende telimi hacklerken farklı bi dosya denedim telefon titriyordu sanırım ama açılmıyordu başka bir hack kullan tavsiyem

byesho

byesho

Üye
büyük ihtimalle eski yazılıma dönmeye çalıştın. en son v52 yi yüklediysen tekrar navifirm ile orjinal yazılımı indirip jaf la at düzelecektir. panik yapma ben günde 10 kere flash lardım 5800 ı banamısın demiyordu.

Deleted.

Üye
Bence telefonu hacklemek başlı başına bi hata zaten. Orijinali neyine yetmiyor kardeşim :)

renavito4

Üye
    Konu Sahibi
ben orjinalinden memnundum da tema efektlerini yapmak için hack liyim dedim
benim hack yaparken 1 diş şarj vardı acaba ondanmı telefon açılmıyor

kaptannova

Üye
fw yüklerken veya hack yaparken şarj seviyesi en az yarı olması gerek... tam flash a bastın power tuşuna bastın şarj yetmedi eski fw ile yeni fw birbirine karıştı... tekrar fw yüklemeyi den...

SilentOne

SilentOne

Üye
ben orjinalinden memnundum da tema efektlerini yapmak için hack liyim dedim
benim hack yaparken 1 diş şarj vardı acaba ondanmı telefon açılmıyor

adamlar telefona cfw atarken şarjınız olsun dio cfw atarken çok sarj yiyo çünkü

crkn

Üye
e tel acılmıo nası fw atacas o war bide :S bi yardım edin beyler ya :S

----------Eklendi @ 20:36:17 ---------- Yazıldı @ 20:33:37 ----------

e tel acılmıo nası fw atacas o war bide :S bi yardım edin beyler ya :S<br><br>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt