5800 hack sonrası sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
5800 hack sonrası sorunlar
arkadaslar ben telefonumu hacklemek ıstıyorum ama aklıma bı soru takıldı eger ben bu hack yanı modıfıyeyı yaptıktan sonara begenmezsem telefonu yanı 5800 ılk aldıgım seklıne nasıl getıre bılırım veya boyle bırsey munkun mu eger munkun degılse o nu o sekılde kullanmak zorunda mıyım yoksa baska modıfıye bulup onu mu yuklemem gerekıyo ? :allalla:

sado_27

sado_27

Üye
yok kardes ıstedıgın sekılde kullan ben telefonu modıfıye manyagı yaptım yıne eskı halıne cevırdım ıstedıgın gıbı kullan yanlız modıfıye yapacagın yanı hangı konudakını veya hangı cfw yı kullanıcaksan konuyu dıkkatlıce oku yeter kolay gelsın
eskı halıne cevırmnek ıcın 2 kolay yontem var 1. ınokıa software veya ovı storeden yenıden guncellemen 2 nafırmden telefonun konuda gore orjınal dosyalrı ındırıp jaf la flash atman kafana takılan soru varsa soyle yardımcı oluruz :oke:

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
cok sagol cok tesekkur ederım guncelleme ısı daha kolay gıbı :D pekı onere bılecegın cfw var mı ?

sado_27

sado_27

Üye
kardes arkadasların yaptıgı cfw lerın hepsı cok hos vede guzel guzel olması bır tarafa cok emek harcıyorlar gecelerını gunduze katıp bıze yardımcı olmaya calısıyorlar ama ıllakı sorun cıkıyor olmazsa sen MegaloManiaX konulara bak bende onun yenı cıkaracagı cfw yı beklıyorum su anda ben sadece rompacther gomulu orjınal surumu gullanıyorum umarım yardımcı olmusumdur kolay gelsın :D
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...x-v3-orjinal-4x4-4x5-en-stabil-fw-425992.html

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
cok sagol cok tesekkurler

sado_27

sado_27

Üye
yukleme den once telı ovıstudye tanıt sorun cıkmasın kardes bılıyorsan sorun yokk

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
bılşmıyodum ogrenmıs oldum cok sagol

sado_27

sado_27

Üye
ok aman dıkkat et sonra telefonu acamazsın elınde tıtrer can cekısırı nokıa ovı studeyı ac 3 veya 4 dakıka bekle yuklemeler bıttıkten sonra jafla flas atma ıslemıne gec :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
arkasım akma gelmısken sorayım bı program arıyorum telefon ekranın fotosunu celecek pc delo prıntscroll gıbı boyle bı program var mı ?

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
hay allah razı olsun ya :D cok tesekkurler cok sagol

sado_27

sado_27

Üye
yardımcı olabıldıysek ne mutlu bızee :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olmaz mısın valla cok sagol bende bunu arayıp duruyodum cok sagol

sado_27

sado_27

Üye
hadı kolay gele kardess:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt