5800 Hack güvenli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mgilik

mgilik

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hack güvenli mi?
Arkadaşlar bir kaç ay önce aldığım 5800 a istediğim her programı yükleyemediğim için(sertifa sorunu) hack yapmayı düşünüyorum. şuan v31 kullanıyorum. Nokia Software updater ile güncellemeye çalışıyorum fakat "zaten güncel" diyor...

Asıl korkum şu, telefonu hackledikten sonra tekrar orjinaline dönmek mümkün mü? Hacklemek cihazı garanti dışı yaparmı? Forumda biraz gezindim fakat sorularımın tam yanıtını bulamadım.
Bir çok yeni kullanıcıya yardımcı olması için bilgisi olan arkadaşların buraya yazmasını rica ediyorum...

Teşekkürler...

toligargala

toligargala

Üye
hack güvenli orjinal sürüme dönebilirsin sonra

scuf

scuf

Üye
garanti dışı yapmaz ama hacklerken çok dikkatli olan gerek yanlış bişey yaparsan telefonun kitlenbilir özellikle flashlama kısmına dikkat etmen gerekli.

bittigitti46

Üye
kullandığım bütün nokia telefonları hackledim ve son olarak 5800 v40 kullanıyorum bunuda hackledim. product kodunuda değiştirdim hiç bi sorun olmaz merak etme.. sadece product kodunu değiştirirsen firmware yükledikten sonra tekrar eski haline al garanti dışı kalmasın bozulursa..

33-fatih-33

Üye
ya arkadaşlar bende telfonu hackliyecem ama bir yandan da korkuyorum

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
korkman için bir neden yok belki sertifika almadan çekinebilirsin ama opda güvenilir bir site :oke:

emine_3403

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım.5800 xm red v31.sertifikam var ama yinede bazı programlar yüklemek için hackli olması gerekiyormuş. ttpod gibi. valla korkuyom. o yüzden güncelleme bile yapamadım v40 ı. herkes birşeyler diyor. hangisi doğru anlayamadım. ne yapacam şaştım yav. eşim bir daha almaz valla. zaten elimden bırakmıyom diye bigün bozucan diyor. ne etsem acaba. şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

estolad

Üye
ben product kodu degiştirerek hackledm ama yanlşlıkla ingilice kod girmişim şu anda telin dili ingilizcce oldu :D düzeltmenin yolu var mıdır bunun arkadaşlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt