YuZaRSiFTaN
Üye
-
Konu Sahibi
-
5800 hack konusunda direk flash atma var. Hem telefonda hackli olur . Rahat rahat kullanırsın makinayı...
S60v5 uygulamaları içerisinde sistem modifikasyon uygulamaları var orada bununla ilgili birsürü konu var. Sen üst konuyu kullan V31 sorun değil. Cepten giriyorum. Link vermek zor oluyor.
kardeş vaktinde aynı sıkıntıyı bende yaşadım versıyon guncellestırmesı yapamadım...ve solugu bir nokia bayiisinde aldım..yarım saat ıcersınde v40 surumunu telefonuma yukledıler..faturanı da goturmeyı unutma
arkadaslar gercekten bir yardımcı olurmusunuz lütfen rica ediyorum yeni 0559083: Euro2 Turkey RED diye bu kodu ekliyorum ve yine v31 sürüm güncellemesini buldu diyor yani bir türlü v40 bulamıyor kendi orjinal kodunu ekliyorum bu seferde zaten yeni sürümdesininz güncele gerek yok diyor ne yapsam bir türlü v40 olmuyor lütfen bilen birisi yardim etsin
Navi kodunu (0587676) denedinmi arkadaşım??
güzel insan senin dediğin bir tek bu kod yeni sürümü gördü ama bir fark oldu benim telefonun rengi kırmızı yani red ama telefon teması menuler gri oldu buda güzel duruyor yaayrıca yeniden yükliyeyim dedim red olsun diye bu seferde kabul etmedi zaten güncel sürümdesin dedi
arkadaslar gercekten bir yardımcı olurmusunuz lütfen rica ediyorum yeni 0559083: Euro2 Turkey RED diye bu kodu ekliyorum ve yine v31 sürüm güncellemesini buldu diyor yani bir türlü v40 bulamıyor kendi orjinal kodunu ekliyorum bu seferde zaten yeni sürümdesininz güncele gerek yok diyor ne yapsam bir türlü v40 olmuyor lütfen bilen birisi yardim etsin
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html
ben burdan telefonuma hem türkçe dil kodu ekledim hemde v 40 yaptım bakarsan yardımı olur diye umuyorum
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html
ben burdan telefonuma hem türkçe dil kodu ekledim hemde v 40 yaptım bakarsan yardımı olur diye umuyorum
cok saol güzel insan teşk emeklerin ve düşüncen icin yalnız butun kodları denedim kabul etmedi navi kodu denedim yani gri temali kodu denedim ve onu kabul etti su anda yeni versiyon yüklendi ama kırmızı telefonuma kırmızı tema yerine gri tema oldu buda bir degişiklik oldu güzelde oldu alıstım bunada
kardeş turkey navi black kodunu yükle nemesisten. black teması geliyor ama v40 ı yüklüyor. navigasyonda sınırsız oluyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?