5800 güncellemesini kaldırmak istiyorum lütfen yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firstclass2344

Üye
    Konu Sahibi
5800 güncellemesini kaldırmak istiyorum lütfen yardım edin...
v52.o.oo7 güncellemesini yaptıp. görsel olarak güzel ama telefonun performansı düştü. acaip yavaşladı. ses seviyesini azaldığını hissetdim. müzik çalarda bul seçeneği kayboldu bir şarkıyı aramak için en az 5 dakikamı alıyor. :( lütfen yardım edin. bu güncellemeyi kurduğuma çok pişmanım nasıl kaldırabilirim?

maktama

maktama

Üye
v52.o.oo7 güncellemesini yaptıp. görsel olarak güzel ama telefonun performansı düştü. acaip yavaşladı. ses seviyesini azaldığını hissetdim. müzik çalarda bul seçeneği kayboldu bir şarkıyı aramak için en az 5 dakikamı alıyor. :( lütfen yardım edin. bu güncellemeyi kurduğuma çok pişmanım nasıl kaldırabilirim?
güncellemeyi kaldıramazsın, eski versiyon yükleyemezsin.
Performansını geri kazanmak için telefona hard format, hafıza kartına da format çek, tabi bilgilerini yedekledikten sonra. Güncellemelerden sonra bu önerilir, çünkü eski versiyonun ayar dosyaları yeni versiyonda sorun çıkartabiliyor.
Ses seviyesi konusunda bir şey diyemeyeceğim.

fnldstntn

Üye
Telefonuna hard format at duzelir...

--------------- Ekleme ---------------

Not:Hard format icin telefonu kapat yesil + kirmizi + kamera tuslarini basili tut nokia yazisini gorene kada power (acma)tusunu da basili tut...
Ve sarjinin en azindan yarisinin doly olduguna emin ol...

Mert-77

Mert-77

Üye
Güncelleme yaptıktan sonra bende müzik çalar hem kısık hemde daha değişik çalıyor şarkıları, telefon bas falan vurmuyor, ot gibi mp3 çalmaya başladı, lanet ettim, 5800 rezalet bir telefon oldu çıktı, patlak teker gibi, nokia istediği kadar yama çıkarsın başka bir tarafı patlıyor, bir dahakine sony ericsson alın rahat edin!

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Güncelleme yaptıktan sonra bende müzik çalar hem kısık hemde daha değişik çalıyor şarkıları, telefon bas falan vurmuyor, ot gibi mp3 çalmaya başladı, lanet ettim, 5800 rezalet bir telefon oldu çıktı, patlak teker gibi, nokia istediği kadar yama çıkarsın başka bir tarafı patlıyor, bir dahakine sony ericsson alın rahat edin!

her konuya aynı seyi yazıyorsun.sen belayı seviyorsun o zaman :D

maktama

maktama

Üye
Modifiye fwlerin bazılarında bassboost mod var, istersen onlardan birini kurup(blackstar gibi mesela) basboosst modunu dene
Buradakilerin bir çoğu gaayet rahat ediyor 5800 ile. Bence sen bir sony-ericssonn al da rahat et :D:bye2:

Mert-77

Mert-77

Üye
modifiye fwlerin bazılarında bassboost mod var, istersen onlardan birini kurup(blackstar gibi mesela) basboosst modunu dene
buradakilerin bir çoğu gaayet rahat ediyor 5800 ile. Bence sen bir sony-ericssonn al da rahat et :d:bye2:
:d: :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt