5800 güncelleme sonrası açılmadı- acillll yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
primera

primera

Üye
    Konu Sahibi
5800 güncelleme sonrası açılmadı- acillll yardım
Merhaba arkadaşlar. telefonu güncellerken yanlışlıkla usb kablosunu çıkardım. ve telefonu açarken nokia yazısı geliyor bir daha açılmıyor. geri yükleme de yapamıyorum. ne yapmam gerekiyor acil yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim hemen en yakın bir teknik servise veya nokia shopa götürüp yeni versiyon attır sen artık birşey yapamazsın..

primera

primera

Üye
    Konu Sahibi
hemen tepeüstü media markt'a gittim. nokia sorumlusuna sordum. flash'ın yanmış olabileceğini,teknik servise vermem gerektiğini söyledi. cihaz daha 2 haftalık. ücret alırlar mı? yoksa aldığım yere mi götürsem bilmiyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
flash atmak için para almazlar 1-2 saatte hallederler..

primera

primera

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler verdiğin bilgiler için. yarın ilk işim bu sorunu halletmek ve sonucunu buraya yazmak.

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar. sorunum hafıza kartını tel.den çıkararak çözüldü. kaç telefoncuya sordum. teknik servis dediler. şimdi yedeklediğim dosyayı geri yüklüyorum. bakalım olacak mı? bu çözüm de benden olsun. hiçbir şey rastlantı değildir...

handy1154

handy1154

Üye
kardeş bende güncelleme yaparken hata verdi bende USB kablosunu çıkardım sonra telefon açılmadı şimdi telefonçuya götürdüm daha sorunun ne oldugunu anlıyamadı yardımcı olsuranızz sevinirim sorunun ne oldugu bilmiyorum

erkara_64

hard format atmayı dene bence sonra hafıza kartına format at daha da olmaz ise phoenix yazılımını kullanmayı dene derim ama bence hiç bulaşma servise gönder güncelleyip geri gönderirler

handy1154

handy1154

Üye
saol kardeş gönderdim bekliyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt