5800 guncelleme mesaji

Sponsorlu Bağlantılar

rapsari

rapsari

Üye
pazartesiyi bulur diyorum ben gelmesi :). sabırsızlıkla bekliyorum benim v50 çok res atıyor :D

Εthnic

Εthnic

Üye
dun c6 icin cikti mesaji yanlislikla 5800 kullanicilarina gondermis olmasin.. yada nasil olsa bunlar c6 yi 5800 a uyduruyorlar onun icin siradaki fw onlarada gelsin demis olabilirler... :kop:

officialavarees

officialavarees

Üye
hadi be bende de bir şey yok..

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşlar my-nokia üye olurken telefonu 5800 xm olarak kayıt oldunuz. başka telefonun yazılımı niye 5800 xm kullanıcıları göndersinler. nokia gelen mesaj'da 5800 yazıyor başka telefonun olsa başka telefon modeli yazardı. yakında kokusu çıkar fazla merak iyi değildir.

AlpReis

AlpReis

Üye
Bu gün 1 Nisan mı yoksa

pcwolf

pcwolf

Üye
Bana hiçbir zaman mesaj gelmedi ama hep yeni yazılım çıktı haberinden-mesajla- 2 gün sonra tesadüfen yeni versiyonu telefonumda buldum. Black kullanıyorum ve product keyden de farkettiğini herkes bilir. Pazartesi gelir bence..

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Arkadaşlar mesaj brz önce banada geldi telefonum hatsız moddaymış galiba yeni bir güncelleştirmenin habercisi bu...

temha35080

Üye
o mesaj banada geldi galiba nokia yanlıslıkla gondermiş olabilir :D

Scudrox

Scudrox

Üye
Banada geldi büyük ihtimalle v51 içindir, daha yeni Türkiye için çıkmıştır v51.
Biz gayri resmi yollardan güncellediğimiz için birşey değişmedi tabi

ysnclk88

Üye
arkadaşım v51 i resmi yollardan yükledim ben öle bişi söz konusu olamaz yeni fw gelecek zaten sölylenmişti eylülün sonlarına doğru çıkacak die ölede oluyo

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
ben v51 yükledikten iki gün sonra güncelleme mesajı geldi nokia dan şimdi bugun bir daha mesaj geldi

deadlydesire

deadlydesire

Üye
gelecek bence bi iki güne.. yanlışlık oldugu belli

nebi64

Üye
evet banada geldi mesaj saat 9.30 gibi falan haydi inşallah v60 tır :D..

Blind Guardian

Üye
üçkağıtçılar :p

UltiCode

UltiCode

Üye
adam gibi bir sürüm olsun da... istedikleri kadar mesaj atsınlar :)

Esc_25

Esc_25

Üye
bana mesaj gelir gelmez kontrol ettim(kablosuz bağlantıdan) tek güncelleme vardı ovi ücretsiz navigasyon onu da yükledim.bunu bildirmiş olabilirler mi acaba

ortioktay

ortioktay

Üye
olamaz onun icin mesaj atmıyolar snırım

AlpReis

AlpReis

Üye
bana mesaj gelir gelmez kontrol ettim(kablosuz bağlantıdan) tek güncelleme vardı ovi ücretsiz navigasyon onu da yükledim.bunu bildirmiş olabilirler mi acaba
Alakası yok, telefon yazılımı diyor

Tracy35

Tracy35

Üye
Alakası yok, telefon yazılımı diyor

banada geldi 9.30 gibi nokıa 5800cihazin icin yeni yazılım var günçelemeyi yapıp yeni özelikleri kullanmak için pc den geri kalan Adress :D ama gunçeleme yokmu açaba .S

--------------- Ekleme ---------------

kendi sitesınde su sekıl yazıyor :D

Nokia 5800 XpressMusic için en son yazılım sürümü 51.0.006'dır *
:D:d::d:

--------------- Ekleme ---------------

Üst Alt