Arkadaşlar 5800 için güncelleştirme olup olmadığını merak ediyorsanız alttaki linki hergün takip etmenizi öneririm çünkü nokia en son güncelleştirme haberlerini bu sayfada paylaşıyor.
Arkadaşlar 5800 için güncelleştirme olup olmadığını merak ediyorsanız alttaki linki hergün takip etmenizi öneririm çünkü nokia en son güncelleştirme haberlerini bu sayfada paylaşıyor.
51.2.007 yi yeni güncelleme olarak düşünüyorsan bir bilgi veriyim o güncelleme kuzey amerika için hazırlanmış bir 5800 güncellemesi yani 51.0.006 güncellemesi ile aynı teknik düzeltmelere sahip fakat amerika kıtası için çıkartılmış tek fark bu yani yeni bir güncelleme değil.Belki bilmeyen arkadaşlar olur diye söyledim.
Yani Nokia güncelleme çıkarmadanönce sizi güncellemeyemi hazırlıyorZaten bana böyle bir mesaj gelmedi fakat v51 güncellemesinin mesajı güncelleme çıktıktan 1 hafta sonra gelmişti.
18.09.2010 Yani bugün güncelleme yapabilirsiniz diye mesaj yolladılar ama güncelleme nasıl yapıldığını ve günceleme yapıldıktan sonra sorun çıkan arkadaşları okuduktan sonra hiç güncellemek istemiyorum beni aydınlatırsanız çok sevineceğim sağolun...