5800 Günceleme Hatası...Telefon açılmıyor..yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allei

allei

Üye
    Konu Sahibi
5800 Günceleme Hatası...Telefon açılmıyor..yardım!!
Arkadaşlar OviSuite üzerinde telefonu v52'ye güncelliyordum,söylenen adımları izledim,ekranda bi süre sonra "v52.xxx" tarzı bi yazı "local mode" yazısı ve nokia sembolü gözüktü beyaz zeminde..daha sonra telefon yeniden başlatılacaktır dedi..bekledim ama telefonda hiçbi hareketlenme olmadı..sonrasında yeniden başlatılmıyorsa şarjdan çekin,bataryayı çıkarın usb bağlantısını kesin,sonra tekrar takın dedi...ama telefon hala cevap vermiyor ve hiçbir şekilde açılmıyor.

yardımcı olursanız sevinirim.

kerim5534

kerim5534

Üye
Navıfrim programıyla orjınal v52 dosylarını indrip jaf la flas laman gerekiyo telını 2 program ve kullım anlatımı var s60v5 modifikasyon bolumunde

maktama

maktama

Üye
Navıfrim programıyla orjınal v52 dosylarını indrip jaf la flas laman gerekiyo telını 2 program ve kullım anlatımı var s60v5 modifikasyon bolumunde
arkadaşın dediği çözüm uygun , ama zaten jaf ile yazılım atıcaksın bari hackli yazılım at da 1 taşla 2 kuş vurmuş ol.
şu linki incele, http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız.
Orjinal fw atmak yerine bunu indirip telefonuna yazdır. Pişman olmazsın.

kilikyali

Üye
Merhaba arkadaşlar bende telefonum güncellerken kapandı ve açılmadı,yani açma tuşuna bastığımda telefon titreşim veriyor sonra ekrana hiç birşey gelmiyor.sadece titreşim geliyor.bataryayı çıkartıp denedim yine birşey yok.hafıza kartınıda aynı şekilde çıkartıp denedim değişmedi,yardım ederseniz çok sevinirim.

maktama

maktama

Üye
Merhaba arkadaşlar bende telefonum güncellerken kapandı ve açılmadı,yani açma tuşuna bastığımda telefon titreşim veriyor sonra ekrana hiç birşey gelmiyor.sadece titreşim geliyor.bataryayı çıkartıp denedim yine birşey yok.hafıza kartınıda aynı şekilde çıkartıp denedim değişmedi,yardım ederseniz çok sevinirim.
önceki mesajda verdiğim linki incele arkadaşım. Orda jaf ile yazılım atılması anlatılıyor zaten. İster navifirm ile orjinal v52 fw indir ve jaf ile telefona at, ister (ki sana tavsiyemdir) o linkteki blackstar fw'yi indir. Çok başarılı hackli bir fw dir..
Bu arada sorununu bu başlık altına yazdığına göre telefonunun profilinde yazdığı gibi N72 değil 5800 XM olduğunu varsayıyorum.

allei

allei

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar... hemen deniyorum

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
navifirm ile orjinal v52 indir sonra jaf la at blackstar ı denersen telefonunda herşey değişir sonra bu benim telefonum değil dersin :ehe ona ekstra modlamalar yapılan özel bir fw o ama istersen kullanabilirsin.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt