5800 gün ışığında cevaplama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karasi49

Üye
    Konu Sahibi
5800 gün ışığında cevaplama sorunu
arkadaşlar birçok başlık altında bunu dile getirdim fakat sonuç alamadım bende başlık açmak zorunda kaldım... Sorun tam anlamıyla şöyle telefonu servise yolladım haliyle yeni yazılım yüklemişler. telefon çaldığında arama ekranı görüntüsü çıktığı anda dokunmatik çalışmıyor yeşil tuşla cevap vermek zorunda kalıyorum görüşme esnasında yine arama ekranındaki hiçbir fonksiyonu kullanamıyorum ahize açılmıyor sessize alınmıyor yani arama ekranında ki hiçbir fonksiyon iş görmüyor menü tuşuyla girdiğim menü ekranında her işi yapabiliyorum arama ekranına geldiğimde dokunmatik iptal oluyor. ve bu sorun sadece gün ışığında oluyor akşam ve sonraki saatlerde hiçbir sorun yok. yardımcı olursanız sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan

kol@j

kol@j

Üye
dokunmatiğin iptal olmsı... bilinçli yapılır aslında...
telefonla konuşurken yanak ekrana değerken telefonun etkilenmemesi için...

yeni yazılımda bunu da eklemişler bana öre...

kulaklık ya da blue thoot la konuşurken belki dokunmatik iptal olmaz... gün ışığıylşa falan alakası yoktur sanırım....

karasi49

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatiğin iptal olmsı... bilinçli yapılır aslında...
telefonla konuşurken yanak ekrana değerken telefonun etkilenmemesi için...

yeni yazılımda bunu da eklemişler bana öre...

kulaklık ya da blue thoot la konuşurken belki dokunmatik iptal olmaz... gün ışığıylşa falan alakası yoktur sanırım....
görüşme sırasında tel etkilenmemesi için dediğin olay var evet sensör kapatıyor ekranı ama bu dediğim olay. ışığın fazla olduğu alanda özellikle gündüz telefona cevap veremiyorum yeşil tuşla cevapladıktan sonra dokunmatik yine çalışmıyor arama ekranında. karanlık ortamlarda hiçbir sorun yok

5800 cı

5800 cı

Üye
senin telde bi terslik var normalde karanlıkta işlememesi lazım dokunmatiğin gündüzde çalışması lazım istersen telefona bi format at

karasi49

Üye
    Konu Sahibi
senin telde bi terslik var normalde karanlıkta işlememesi lazım dokunmatiğin gündüzde çalışması lazım istersen telefona bi format at
format da attım sorun yine çözülmedi. aynı sorun bir arkadaşımın telinde de var ışığın yoğun olduğu yerde aynı şekilde dokunmatik ekrandan cevap veremiyor.:hmmm

5800 cı

5800 cı

Üye
benim tel veriyo o zaman bi nokia shopa götür anlat derdini çözer onlar ;)

gundar

Üye
Evet aynı sorunu geçen gün ben de yaşadım. Yolda yürürken telefon geldi bende açmak için baya cebelleştim. arama ekranını da kullanamamıştım. Demek ki gün ışığındanmış.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
arkadaşım sanırım ışık sensöründe bir promlem var yada ekstra yüklene bir program ışık ortamında sensörü kapasite çalıştırıyor ve telefon şıkta her komutu engelliyor başka aklıma bir şey gelmedi hard format atmayı dene servisin yüklediği tüm programlardan kurtul orjinal yükleme kalsın yani birde öylemdene yine olmuyorsa bu ışık sensörünün hem fiziksel hem hemde sistem olarak hasar görmesinden kaynaklanıyordur... :hmmm

AlpReis

AlpReis

Üye
Telefonu çaldığı zaman açtığında dokunmatik çalışmıyorsa hemen yan taraftan kilidi aşağıya kaydır yani kilidi aç, göreceksin ki çalışacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt