5800 gps yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gsad

Üye
    Konu Sahibi
5800 gps yardım
arkadaşlar telefonu alalı 1 ayı geçti ama bi kere bile gps i kullanmadım daha doğrusu kullanamadım arkadaşlar yardım eder misiniz gps i kullanmam için ne yapmam gerekiyor ya da bu konuda bilgi alabileceğim bi sayfa yazarsanız sevinirim

layah_tserep

layah_tserep

Üye
bnde kullanamadım arkadasım ya. aynı bnımde bir ay oldu ama bı kere bıle kullanamadım yrdım eden yok mu yaa

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
nokianın programı var sitede indirin onu bedavaa

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Evet bedava var....

Lacrymosa

Üye
Forumda Garmin diye arayın. Arkadaşın söylerdiklerini harfiyyen yaparsanız, navigasyonu kullanabilirsiniz. Nokia bedava yaptı ama muhtemelen harita yüklü değildir ve kontörünüz gidebilir. O yüzden Garmin kullanın derim.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
haritalarını indirmen lazım bilgisayar ile

gsad

Üye
    Konu Sahibi
peki kontor gidiyor mu gerçekten bazı yerlerde öle bişeler gördüm kontor gitti diye

llakin1907

llakin1907

Üye
nokianın sitesinden indirdim ama açınca bişey görünmüo bi de bazı yerlerde açtım kontor gitti diye yazılar okudum :allalla:

telefonunu usb yle pc ne bağla sonra ovi suite ile haritalara gir ordan türkiyeyi seç indirecek 45 mb lık ve telefonuna atacak sonra istersen türkçe bayan sesini de indirebilirsin o da sesli navi. yapar...:oke:

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
ayarları var menü>uygulamalar>yer>konumala>konumala yöntemleri>sadece tümleşik gps seçili olsun gitmez ve çevrımdışı olursanda gitmez

gsad

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkürler arkadaşlar umarım yapabilirim yapamazsan affınıza sığınarak sizi yine rahatsız edecem :d:

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
önemli değil vazifem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt