5800 gps problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bygezgin34

Üye
yapmayın arkadaşlar beni dinleyin ben bu telefon işini yapırum iphonede bile gps ii değil kim ne derse desin hepsi aynı, hepsinin gps nde çok küçük sapmalar oluo kendim 5800 kullanıom elimize geçen ikince el iphoneleri kullanıom hepsini deniom senin tam yerini göstermio sen a sokaktasın (A) tam arkası olan (B) sokakta gösterio seni boş yere para bağlamayın bilmediğniz yerde danışın telefon bu sonuçta içinde kameray çalıştıran, şebekeyi çalıştıran, video onatmayı sağlayan ve bir daha çok şeyleri yapan entegreler var bi telefondan şimdilik daha fazlasını beklemeyin navigasyon cihazı deil bunlar bu kadarına şükredin ve hep beraber yeni nesil telefonları bekleyelim hepinize teşekkürler... umarım anlamışsınızdır anlatmaya çalıştıklarımı.

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
arkdaşlar benim 5800 hakkında bir kaç sorum olacaktı bana yardımcı olursanız sevirim :::: ilk başlarda telefon sertfika hatası falan veriyordu bende sizin önerdiğiniz gibi bir internet sitesinden telefonuma sertfika aldırdım.. bir kaç gün sonra bi arkdaşım telefonumun güncellenmesi gerektiğini sölemesi üzerine nokiaclup a telefonumu vererek güncelleme gerçekleştirdim.. senmisin onu yapan :)) media tuşu çalışmıyor artık ve işin kötü tarafı hala sertfika hatası veriyor bide üstüne mapslar haritalar yer ile ilgili hiçbirşey açamıyorum anlaycağınız pişman oldum üstelik eskiden kurduğum programlarıları şimdi kuramıyorum.... bu konuda ne yapmam gerekiyor birileri tüm bunlar değilde en azından tek tek (çözümleyenler varsa) cevap verirse sevinirim şimdiden teşkler arkdaşlar..

karloff

Üye
Güncelleme sonrası telefona Hard format atman gerekiyor. Muhtemelen sorunun kaynağı o
hemen hemen bütün programları tek tek sertifikalayıp telefona atman gerekiyor. Aksi takdirde sertifika hatası uyarısı alırsın.
Ovi Mağazadan Ovi maps'ı yükledinmi? Onu yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt