5800 Garanti Parça Değişimi.

Sponsorlu Bağlantılar

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
5800 Garanti Parça Değişimi.
Arkadaşlar telefonumu servise verdim herşey aşağıda resimde gayet açık bu parçaların ne olduğu hakkında bi fikri olan var mı ? Birde adama ben sağ üst köşesi dedim bu teknik sorun hatta çoğu 5800 da war bu açıklık ama adam öyle bakmazlar sol taraf dedi sol yazdı telefona nasıl bakıyolar ki iyice kafam karıştı..

--------------- Ekleme ---------------

hiç bilgisi olan yok mu ya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim dokunmatiği değiştirmişler..yanılmıyorsam birde dış kapağı değiştirmişler..

fbforever

fbforever

Üye
ismini kapatmışsın bari form no yuda kapat ordan herşey gözüküyor..

ordaki parçaların ne olduğuna gelince...

A-COVER ASSY RED P3449 - çerçeve
LCD AM TFT LTPSi COG 360x640 CO Niagara - dokunmatik ekran
TOUCH FRAME ASSY P3449 ve TOUCH PANEL ASSY P3449 - telefonun ahizesiyle ilgili diye tahmin ediyorum :)

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
ismini kapatmışsın bari form no yuda kapat ordan herşey gözüküyor..

ordaki parçaların ne olduğuna gelince...

A-COVER ASSY RED P3449 - çerçeve
LCD AM TFT LTPSi COG 360x640 CO Niagara - dokunmatik ekran
TOUCH FRAME ASSY P3449 ve TOUCH PANEL ASSY P3449 - telefonun ahizesiyle ilgili diye tahmin ediyorum :)

saol verdiğin bilgi için ismide babamın adı yazıyo diye kapadım yoksa benim bi rahatsızlığım yok profilde yazıyor zaten adım :)

ewt ekran ve lens
teşekkür ederim

Sehzade

Üye
saol verdiğin bilgi için ismide babamın adı yazıyo diye kapadım yoksa benim bi rahatsızlığım yok profilde yazıyor zaten adım :)

teşekkür ederim
rica ederim:)

fbforever

fbforever

Üye
telefonunu granti dışına yaptırtma derim.. ama yinede sana kalmış.. bu arada onların sana vereceği fiyat dolara bağlı doların düşmesini bekle :) :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet garantili kardeşim..

fbforever

fbforever

Üye
garanti dışı derken genpa-kvk dışında başka servislere yaptırma anlamında dedim :)

para kesin odersin cunku dokunmatik ekranda sorun var değişmesi gerekir.. oda pahalıya patlar birazcık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kullanıcı hatası falan yazmıyor..vermezsin..

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
nadir abi diğer arkadaşta
*para kesin odersin cunku dokunmatik ekranda sorun var değişmesi gerekir.. oda pahalıya patlar birazcık* diyor ?

fbforever

fbforever

Üye

ekranda oluşan hatalarda genellikle kullanıcı hatası diye geçiriyorlar.

(1.5 sene once arkadaşımın n73ünün ekranı soğuktan çatlamıştı servise verdi. para istediler, aldı telefonu gitti "tuketici hakları"na basvurdu. telefonunu beleşe yaptırdı -- tuketıcı hakları derneği kullanıcı hatası olmadığına karar vermiş cunku ..... bunun gibi nadir durumlar olabiliyor. ama genelde ekran sorunlarında para alıyorlar.)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ama resimde ekran kenarı açık toz giriyor diye bir ibare var..

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
evet nasıl olcak kafam çok karıştı :S

fbforever

fbforever

Üye
o servis formunun üstündeki yer sadece sorunun nerede olduğunu gösterir. onemli olan alt kısımda yazan, değişmesi gereken parçaların olduğu yerdir. ordaki parçaları internette araştırırsanız ne kadar olduğunu aşşağı yukarı öğrenebilirsiniz. ben biraz baktım ve dokunmatik ekranın değişmesi gerekiyomuş. buda biraz pahalı olur.

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
bunu belirtmeleri gerekmezmi beni arayıp ?

fbforever

fbforever

Üye
telefonunun servis fiyatını sitede yazarlar yakında. sende buna göre onay verirsin :)