5800 Garanti Parça Değişimi.

Sponsorlu Bağlantılar

hamza416

hamza416

Üye
ya para ödemesi yok garantili onarıldı telin rahat ol fatura bilgisi o tl + garanti dahilinde hallediliyor :xD

fbforever

fbforever

Üye
hepsine mekanik onarım demiş =) parçada değişmiş yine de para almamışlar ilginç =) hadi iyi günlerde kullan telefonunu...

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat 0 Tl yazıyo :D ohh bee :D aradım bugün telefoncuyu 2-3 güne elinde olur dedi kargoyla yollarlar gelip alırsın dedi :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben sana demiştim..

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
saolasın nadir abi :D

muron70

muron70

Üye
arkadaşım tel gelince napmışlar bizede bilgi verirsen sewiniriz kapanmışmı açıklık falan

combative

combative

Üye
arkadaşlar ben 5800 aldm 1 ay fln oldu ekranda 3 tane ölü piksel vardı.alışırım dedim ama olmadı gönderdim garantiye ücretsiz ekran değişmiş hiç sorun kalmamış telefonda çizik dahi yok ame 0 tln içi açıldı :S iyimi yptım kötümü yptım blmyrm sz olsaydınız npardınız ölü pikseller göze btıyordu ama.satarken fln sorun olurmu szce????

tonya_lee

tonya_lee

Üye
merhaba arkadaslar sizden bişi öğrenmek istiyorum.. benim telefon düştü ekranın sağ alt köşesi sanki jiletin varmıs gibi kalktı,kapak kırıldı ama ekran hala sağlam garanti bunu yaparmı?

orhaan48

orhaan48

Üye
kardeşim dokunmatiği değiştirmişler..yanılmıyorsam birde dış kapağı değiştirmişler..
nedir bey sizin paylaşımlarınızı takip ediyorum ve bir çok paylaşımınızdan yararlandım şimdi size sorum şu bnm 5800 çok mükemmel hiç bi sorun yoktu 10 aydır ama şimdi ufak sorunlar var şöleki ekranda herkezde olan çizgilenme ara sıra oluyor ama en çok kafama takılan bnm ekran diğer cihazlardan ufak derecede farklı ana ekran olsun diğer ekranlar olsun braz mavimtrak ii bakınca fark anlaşılıo kamera açık konumdayken daha ii belli oluyo bu fark nese nokıa şhoptaki arkadaşıma sordum ufak bişi oldunu ilk versionlarda bu hatanın oldunu eğer istersem ekran değişimi ile bundan kurtulcamı sölediler ama ben cihazımdan çok mennunum servsie gittikten sonra acaba düzeni kaçarmı