Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Garanti İle İlgili
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson
Üye
Konu Sahibi
Hallettim orjinal yazılım olayını yarın götüreceğim garantiye
Ikiside değil jaf product code onuda oradan yaptım hazır şu an tek sorun telefonun garantiden daha kötü gelebilme durumu ve bayideki görevlilerin kullanıcı hatası deyip telefonu almama durumları
Senin suite eski sürüm heralde onda tekrar yükle seçeneği var ama yeni güncellemede yok
CilginTurk1
Üye
telefonun problemi ne ki?
Ayrıca telefonun daha kotu gelmesi mumkun ben telefonu temızlettim baska bır yerı tozlu gondermisler dusun yani ve suan daha fazla toz alıyor
telefonun içini açmalarını gerektiricek bir durum yok bataryam çok az gidiyor. hafıza kartı takma yeri kırıldı ve ekranda çizik gibi değilde nasıl diyim pütür oluştu aşınma gibi
CilginTurk1
Üye
Kullanıcı hatasi derler buyuk ihtımal ama sen genede sansıni dene
Emma-Watson
Üye
Konu Sahibi
Moralimi bozdun
CilginTurk1
Üye
korkma problem olursa bır daha yollarsin ama servıs karsılamazsa sakın oraya yaptırma.
Aybin.Kilic
Üye
Benim telefon v52 iken cfw yüklü idi. Ovi süite ile cfw yüklü iken güncelleme çektim v60 ı yükledi. Telefonum uçmadi.
Emma gönder gitsın servise sorumlu gelirse bir daha yolla. Bendede batarya sorunu vardı 3 kere gönderdim en sonunda boardi değiştirdiler. telefonum yenilendi yani
Emma-Watson
Üye
Konu Sahibi
Gönderiyorum yarın tatil zaten gideyim bir görünüyüm 3 kere yollamışsın kaç günde döndü bu garantiler
Aybin.Kilic
Üye
Ortalama en az 20 gün oda istanbulda olduğum halde. Geldiği zaman 1 hafta ile 3 haft arası denedim teli sorunları görüp arıza formuna bir önceki sorunlarla birlikte yenileride yazdım. Ver odunu misali yani. (bir önceki sorunlar devam ediyordu düzeltmemisler de
3 servis biraz uzun sürdü. 45 günde geri geldi. Board değişmi yapıld diye 40. Gün haber verdiler. 5 günde istanbulda elime gelemedi nasıl bir kargo kurye servisi ile çalışıyorlarsa
Emma-Watson
Üye
Konu Sahibi
Zaten 5800 garantiye gönderip satacağım isterse 3 aya gelsin
Babam bir güzellik yaparsa 2 aya toplayacağım parayı
Sence 603 nasıl
Aybin.Kilic
Üye
Bir araştırma yapmam lazım. Ona göre yazarım.
illegal_hacker
Üye
ofw ye dönerken pc suit ten sorun cıkanlar site de olmuştu dikkat et bence