5800 fw yükleme soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hendeklee

Üye
    Konu Sahibi
5800 fw yükleme soru
Arkadaşlar 1 ay önce 5800 xm aLdım telefonona c6 yazılımını yüklemek istiyorum ama
korukuyorum fw yükledikden sonra tekrar eski haline getirebilirmiyim garintede felan sorun cıkarmı
yardımcı oLursanız sevinirim... Şimdideden Teşekkür ederim...

tandogucem

tandogucem

Üye
kardesim aklini celmek istemem ama bende bu hafta hackleeyi dusundum fakat benim babam bi ara telefoncuydu o bana butur seyleri yaptiktan sonra telefon kacak gorunurse garanti kabul etmez demisti cunku bi nevi hile yapiyorsun yanlis anlam ama benim bildiklerim bukaar

virus19

virus19

Üye
Garantide hiç bir sorunun olmaz eski orjinal fwne dönebilirsin ve garanti dışı kalmaz merak etme rahatca yükleyebilirsin

hendeklee

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim... ama 1 2 kişinin daha yazmısını beklicerm

--------------- Ekleme ---------------

eski haline nasıL getirebilirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar birde bana güzel bir cfw önerirmısnız...

officialavarees

officialavarees

Üye
aga cfw filan yükleme bence.. o kadar yazıyorlar,, bilmem şu düzeldi bilmem bu düzeldi falan fişman.. kurdum ben 5800 a hiçbir şeye yaramaz. her şeyin orijinali her zaman iydir. o yüzden orijinaldan şaşma. ben sadece telefonu hackledim. başka bir şeye ihtiyaç yok bence..

maktama

maktama

Üye
aga cfw filan yükleme bence.. o kadar yazıyorlar,, bilmem şu düzeldi bilmem bu düzeldi falan fişman.. kurdum ben 5800 a hiçbir şeye yaramaz. her şeyin orijinali her zaman iydir. o yüzden orijinaldan şaşma. ben sadece telefonu hackledim. başka bir şeye ihtiyaç yok bence..
ne yazık ki herşeyin orjinali her zaman daha iyi olmuyor.
Tavsiyem:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
linkteki ilk mesajı inceledikten sonra son sayfaya gidin ve mesajları geri doğru 5-6 sayfa okuyun, aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulacaksınız. c6 tabanlı değildir, orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır.
Telefonunuza bunu yükleyin, sonra isterseniz orjinale geri dönersiniz(benim yüklediğim arkadaşlardan hiç geri dönmek isteyen olmadı ama... tabii keyif meselesi).
C6 portlarında muhakkak bir sorun çıkıyor. onun için bunu öneriyorum ben. Sorunsuzdur.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Ya korkutmayın adamı abi sen anlatılanları adım adım uygula istediğin bir c6 fw yi ykle telefonuna garantide sorun çıkarmaz zararı yok telefonuna atarken hata yapsan bile kurtarması kolay eskiye dönebilirsin farklı bi fw de atabilirsin ilk zor olur ama 1 kere yap sonra bırakamıcaksın hep daha iyilerini isticeksin hatta kendi fw bile yaparsın tavsiyem hacklemelisin korkma:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt