5800 Formattan sonra

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simaros

simaros

Üye
    Konu Sahibi
5800 Formattan sonra
Arkadaşlar ben daha önce de bu konuyu açtım ama derdimi anlatamadım neyse tekrar anlatıyorum

Arkadaşlar benim bi 5800 xm var (herkes tlfonu biliyordur) ben ona format attım ama soft format (*#????# gibi kodla rakamları hatırlamıyorum :allalla:) işte telefonu formatladıktan sonra firewire V30 gibi oldu menüsü bende herallde güncellemelerde silindi zannettim bide güncelleştirim dedim baktım v50 ama görünüyor ve v50 tüm özellikleri var şimdiye kadar bi sorun yokmuş gibi görünsede ana menüde OVİ simgesi var v50 yükseltikten sonra ovi mağaza simgesi uygulamalar menüsüne girmişti ben tekra menü görüntüsünü nasıl v50 gibi yapacam :allalla:

qpel

Üye
eğer amacınız simgeyi başka yere taşımaksa simgenin bulunduğu menüde seçeneklere ve düzenleye tıklayın ilgili simgeyi seçip klasöre taşıyı seçin hangi klasörse oraya taşıyın

simaros

simaros

Üye
    Konu Sahibi
oh bea çok saol deniyecem

haltie

haltie

Üye
taşımak istediğin ikonun üstüne gel taşı de okey işaretini sürüklediğin yere taşı.

ama farklı bölümse taşımak istediğin yer klasöre taşı de istediğin menüye taşı:oke:

kartal158

kartal158

Üye
ayrıca onu tekrar menüye çıkarmak istersen o klasörde düzenleye bas onu en üstte kök klasörün üstüne getir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt