Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 format yardım :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kelebeginomru
Üye
Konu Sahibi
5800 format yardım :(
merhaba arkadaşlar telefonuma format atacağım ama telefon hafızamda 200e yakın kayıtlı mesaj var doğum günü bayram vs bunları silmek istemiyorum ama format atmam lazım ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Furkan Emekli
Üye
Mesajlardan Seçenekler > Ayarlar > Diğer > Kullanılan hafıza'yı Hafıza kartı olarak değiştir eğer zaten öyleyse birşey olmaz ama yine de önlem amaçlı hafıza kartını çıkartıp format at.
Mesajlardan Seçenekler > Ayarlar > Diğer > Kullanılan hafıza'yı Hafıza kartı olarak değiştir eğer zaten öyleyse birşey olmaz ama yine de önlem amaçlı hafıza kartını çıkartıp format at.
eğer mesajlarınız hafıza kartında değil, telefonun hafızasında kayıtlı ise, yedekleme işlemi yapmalısınız. Bunun için nokia suit programını kullanabilirsiniz.
Anlatamadım heralde şuan mesajlarım zaten hafıza kartına kaydediliyor ama bir dönem telefon hafızasını kullanmıştım halen telefon hafızasındalar kartı çıkarmak değiştirmiyor durumu telefonda kayıtlı oldukları için. Karta atılmıyorlarda.
eğer mesajlarınız hafıza kartında değil, telefonun hafızasında kayıtlı ise, yedekleme işlemi yapmalısınız. Bunun için nokia suit programını kullanabilirsiniz.