5800 format sonrası gönderilen mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pandora's Box

Pandora's Box

Üye
    Konu Sahibi
5800 format sonrası gönderilen mesaj
arkadaşlar,5800 ıma hard format attıktan sonra her defasında mesaj gönderiliyor diyor ve 41 kr kontör düşüyor.gönderilen numara 533 lü normal bir numara.o numarayı aradığımda çağrı reddedildi diyor.sim kartı ve hafıza kartını çıkarıp tekrar format attığımda herşey normal ama simkartı takınca gene mesaj gönderiyor ve kontör düşüyor.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz,?teşekkürler.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Formattan sonra yazı geliyorya hani nokia telefonunuzda haritalar ve diğer ovi servisleri mevcuttur diye sonra tamam seçeneği geliyor tamama bastıktan sonra hemen tercihler var ev ekranında genel yazar oraya tıkla hatsıza al sağ üstte mesaj gönderme isareti çıkar ama gönderemez işaret kaybolduktan sonra mesajlara gir giden kutusundan mesajı sil paran gitmez ben her formattan sonra böyle yapıyorum

Pandora's Box

Pandora's Box

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu çözüm olmadı,kesin çözüm istiyorum ben,reflexlerim o kadar hızlı değil,malum yaş biraz geçgin.yardımcı olabilecekler varmı başka

huseyin33

Üye
arkadaşlar bende aynı sorun ya tamam mesaj gidiyo ama ne için gidiyo onu anlamış değilim....

KayraBey

KayraBey

Üye
Bak bu adam format attı haberin olsun diye mesaj atıyor olabilir :aha:

Metin MF

Metin MF

Üye
My Nokia'ya mesaj atılıyor.

47akrep47

Üye
hatta para olmazsa kontörde gitmez para olmayan bi hat tak mesaj gitsin sonra kendi hattını tak ben öyle yapıyorum :)

tmcntrl

tmcntrl

Üye
My nokia üyeliğini iptal edersen mesaj gitmez.

ariferd436436

Üye
ilk açılışı sim kartsız yap

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ilk açılışı sim kartsız yap

sim kartı takınca iletişime geçiyor zaten teli hatsız takma ile alakası yok devamlı format atmazsaniz sorun olmaz diyecem ama kullandığınız cihazlar biraz yavaş olduğu için insanın her sorunda format atası geliyor hızlanacağını düşünerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt