5800 flash rengi sarı yanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih3595

Üye
    Konu Sahibi
5800 flash rengi sarı yanıyor
Merhabalar arkadaşlar 5800 xm aldım aynı telefondan arkadaşım ve yenimdede var . Onların flash ışıkları beyaz yanarken benim flash biraz sönük ve sarımsı yanıyor . Bunun sebebi olabilir veya nasıl geçer forumda araştırdım ama hiçbiryerde yok

SAYGILARIMLA

laveled

laveled

Üye
senin telefonda bi sorun var sıfırmı aldın ne zmn aldın

yarox

yarox

Üye
Video moduna girdiğinde orada bir lamba simgesi var onun üstünde çizgi varsa oraya bir kere bas ve video çekmeye başlaeğer flash yanıyorsa sorun yoktur.Fakat hala problem devam ediyo olabilir.Flash bozuk olabilir.Hemen servise yollama ilk önce biraz daha kurcala boz :) ondan sonra yolla.

--------------- Ekleme ---------------

Ve de biraz araştırdım.Telefonun Black mi bazı black modellerde Flash sarı yanyormuş.

fatih3595

Üye
    Konu Sahibi
Video modunda ışık yanıyor. telfonu alalı 2 hafta oldu . Am flash belirgin bir şekilde sarıya kaçıyor .

yarox

yarox

Üye
Peki telefonun blac mi ?

fatih3595

Üye
    Konu Sahibi
evet black . Eğer sorun varsa servise yollucam . Bide biraz kullanırsam geçer diye düşündüm şimdi boşu boşu servise vermeyim serviste pek iyi bakmıyorlar telefona . Ama neredeyse şarj bitene kadar flashı açık bıraktım 20-25 dk kadar yine aynı değişen bişi yok

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
garip gercekTen :s

gucLu yanmiyorsa ve cok Lazim oLuyorsa ver.

ama fazLa kuLLanmiyorsan verme.icini micini acarLar daha 2 hafTaLik TLfnun :hmmm

fatih3595

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi vatan computer bize biraz uzak . Bide bu fatıra işlerinden felan babam anladığından babam götürüp o getiriyo . Şimdi sarı yanıyo diyede biraz zor gitmesi . Çünkü sonra bidaha bir arıza çıkarsa gitmez. Hani benim yapabileceğim birşey varmı ?

yarox

yarox

Üye
senin yapabileceğin birşey yoktur arkadaşım sorun donanımsal.Peki bu flash beyazlar kadar güçlümü yanıyor yoksa zayıf bir ışıkmı?

fatih3595

Üye
    Konu Sahibi
Işık yine iyi yanıyor ama sarımsı olduğu için haliyle ışığı solduruyor biraz yani beyeza göre farkediyor .

ilhanbey

Üye
flaş ledi bozulmuş basit bir telefoncu 10 liraya halleder.

fatih3595

Üye
    Konu Sahibi
led derken kırmızı yanan ışığımı diyrsunuz

ilhanbey

Üye
hayır beyaz ışık veren led muhtemelen ısınma sonucu bozulmuş değişmesi lazım.

oguzcab

Üye
bldr nokia 5800 aldim flash sari cikti dilirecem yaa düzgün cekim yapmiyo servise gönderdim :angry:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
arkadaşın w995'i sarı yanıyordu.değişim kararı çıkmıştı ve aldı.

gerçi o aldğını da değişime sokturdu çakal :D

bthn_997

bthn_997

Üye
Video moduna girdiğinde orada bir lamba simgesi var onun üstünde çizgi varsa oraya bir kere bas ve video çekmeye başlaeğer flash yanıyorsa sorun yoktur.Fakat hala problem devam ediyo olabilir.Flash bozuk olabilir.Hemen servise yollama ilk önce biraz daha kurcala boz :) ondan sonra yolla.

--------------- Ekleme ---------------

Ve de biraz araştırdım.Telefonun Black mi bazı black modellerde Flash sarı yanyormuş.

siyah kullanıyorum flash beyaz ve parlak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt