5800 facebook ta video izleme sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

ispirizm

ispirizm

Üye
    Konu Sahibi
5800 facebook ta video izleme sorunu...
arkadaşlar iki hafta önce 5800 aldım.
facebookta videoları izleyememe gibi bi sorunum var.
Acaba sorunun çözümünü bilen var mı_? :bilmm

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
skyfire programı ile girersen face izleyebilirsin

mehmetbkm

Üye
skyfire 5800 için daha destek veremiyor. yakın zamanda 5800 desteği sunacak. ayrıca aynı konu forumda defalarca tartışıldı zaten

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
evet bende yukledim açılmıyo skyfire

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Deniyimde telin hackli olması lazımmı benimki hackli diğiil ?

--------------- Ekleme ---------------

Nasıl sertikalıcaz arkadaşım söylersen sevinirim ?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Deniyimde telin hackli olması lazımmı benimki hackli diğiil ?

Nasıl sertikalıcaz arkadaşım söylersen sevinirim ?

teline singsis programını yükle onunla imzala yapamazsan ben imzalar link atarım...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Tamam tşk ler arkadaşlar

ispirizm

ispirizm

Üye
    Konu Sahibi
teşk ederim ark.lar skfree deniycem yarın inş. olur

epzilonom ark teşk. ama 2. dosyayı yüklerken sertifika hatası verdi. yapamadım yani yine..

ispirizm

ispirizm

Üye
    Konu Sahibi
hala daha olmadı olmuyorda.
yardımcı olabilecek biri varmı acaba...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok be canım..epzilonom kardeşim skyfire ı verdi ona bir bakın..

Revengeful

Emekli Yönetici
skyfire en iyisi

ispirizm

ispirizm

Üye
    Konu Sahibi
skyfire en iisi tamam ama Skyfire v1.5.0.15194 Alpha version S60v5 ben bunu telefonuma yükleyemiyorum zaten sorunda orda oluo sertifika hatası veriyo yüklenmiyo.
forumda başka bi arkadaş sağolsun opda die bi siteden sertifika al dedi, aldım fakat bu sertifikayı sis e çevirip telefonuma atmam lazım prog tele attım kurmaya çalıştım süresi geçmiş sertifika diyo yüklenmiyo.
başka bi ark forumda tarihi 1 sene ileri at dedi onu da yaptım yine de olmadı. yardımlarınız için şimdiden teşk ederim.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
pc'de sertifikalaman için bir program vermedi mi opda?? ben başka bi siteden almıştım sertifika program verdi pc'den sertifikalayıp atıyorum sorun olmuyor..

ispirizm

ispirizm

Üye
    Konu Sahibi
valla adaş o siteden varmış ama birz karışıkmış. sen bana gönderebilirmisin veya hangi programsa ismini söylermisin ben indireyim.
ilgine teşk. ;)

b-asker

Üye
beyler slm. skyfire ile facebook un bütün sayfalarını göremıyorum. yani bilgisayardan bağlandığımda en altta daha eski gönderiler linki var oraya tıklayıp önceki haber kaynaklarını görebılıyodum ama cepte göremıyorum bu benden mı kaynaklanıyor yoksa genel bir sorun mu

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
ya 5800xm alıcam ama bu sertifika işi iyice kafamı karıştırdı ne yapayım? telefoncu felan yapamazmı yada servise gitse olmuyomu?

berrakkk

berrakkk

Üye
arkadaşlar bendede 5800 var fakat ne facedeki videoları nede internetteki diğer videoları izleyemiyorum f9 diye bişey çıkıyor acaba flash player 9 mu yüklemem gerek skyfire indirsek netteki tüm videoları izleyebilirmiyiz cvp larınızı bekliyorum

ya 5800xm alıcam ama bu sertifika işi iyice kafamı karıştırdı ne yapayım? telefoncu felan yapamazmı yada servise gitse olmuyomu?
arkadaşlar adresinden skyfireyi ücretsiz indirip facedeki, youtubedeki ve diğer sitelerdeki videoları rahatlıkla izleyebilirsiniz bende bu konuda sıkıntı çekiyordum skyfireyi kurdum sertifika istemedi şimdi tüm videoları wifi üzerinden kolayca izleyebiliyorum arkadaşım seninde kafan karışmasın 5800ı al skyfireyi indir sertifika falanda istemiyo bence skyfire bu konuda tek ve kesin çözüm:oke:

Üst Alt