5800 expresmusic KULAKLIK

Sponsorlu Bağlantılar

komondoo

Üye
    Konu Sahibi
5800 expresmusic KULAKLIK
5800 expresmusic telefon aldım telefondan mı kulaklıktan mı bilmiyom bu telefonun kulagı sagır

edecek güçte ses vermesi lazım ama dışarda kulaklıktan çıkan sesi nerdeyse seçemiyom güzel bi

kulaklık alsam düzelirmi kulaklık aldık tan sonra ses aynı olursa boşa para vermiş olacam yardım pls:megafon:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla kardeş bu konu daha önce açıldı..kulaklıktaki o ikinci eklenen kısmı çıkarıp bir dene bakalım..yani o kontrol düğmeleri olan bölümü bir çıkarıp dene..

blackhbosss

Üye
Bende 5800Xm Kulanıcısıyım uzun süredir denemediğim kulaklık kalmadı

Sadece tek önerim var sennheiser cx300 kulaklık al derim ben aldım cok Güzel Mediamarketden alabilirsin sade

Başka Kulaklık almanı tavsiye etmem fiyat konusuna gelince 100YTL aldım ben cok değil bu kulaklık için inan

--------------- Ekleme ---------------

Pişman OLMASIN İNAN

bugrasert

Üye
abi ben telefonu aldıgımda ses i gayet ıyıydı ama ne zaman güncelleme yaptım ses seviyesi o zaman düstü nie böle bısey yaptılar anlam weremedım

komondoo

Üye
    Konu Sahibi
bende 5800xm kulanıcısıyım uzun süredir denemediğim kulaklık kalmadı

sadece tek önerim var sennheiser cx300 kulaklık al derim ben aldım cok güzel mediamarketden alabilirsin sade
[ımg]http://www.sennheiser.com/sennheiser/products.nsf/resources/29ce5a3eb2fe8929c125760a004281ae/$file/cx_300_ıı_productımage_red.jpg[/ımg]

başka kulaklık almanı tavsiye etmem fiyat konusuna gelince 100ytl aldım ben cok değil bu kulaklık için inan

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

[ımg]http://www.sennheiser.com/sennheiser/products.nsf/resources/641405b0ab2d1465c12574ad0037cfca/$file/cx_300_ıı_detailımage_black.jpg[/ımg]
pişman olmasın inan
kardeş reklammı yapıyon gercegimi söylüyon ses yükseliyomuu

darkarts

darkarts

Üye
blackhbosss un söylediği,sennheiser markası şu an dünyaddaki, ses ile igili iyi iki yada üç markadan biri bangolufsen de çoook iidir ama kulaklığı 5800 ile aynı fiyat sanırım :)) neyse sennheiser hiç düşünmeden alınır eğer ondanda performan alamassan youtube'ta enteresan videolar görmeye başladım,telefonun penası ile kapağını açıp bişiler yapıyolar ( ) bu kulaklık sesi ile ilgili değil ama sanırım telin başka bi yerindende ses çıkmıyo,çok sessiz telefon valla ağzı var dili yok.

haltie

haltie

Üye
kulaklığı değiştiriyor videoda sanırım.
sennheiser kulaklıkta tek bence

djsalih91

djsalih91

Üye
kulaklığı değiştir philips serisi kulaklıklar çok kaliteli ve ucuz ben 5130 express te kullanıyorum tavsiye ederim orjinal kulaklık berbat

deekey18

Üye
bn sony ericcson kulaklıqı ekledim baqlantı yeri war ya süper oldu denemelisn

gokkurt

gokkurt

Üye
kulaklık için 100tl para ödemek istemeyen arkadaşlar sennheiser'ın mx 260 modelini de deyebilirler. ben kullanıyorum ve memnunum. fiyatı 25tl mediamarktde.

cezzara

cezzara

Üye

bende aldım mükemmel ses vriyor ilkönce 5800 aldığımda ses konusunda hayl kırıklığına uğramıştım bu kulaklık yardımıma yetişti kendimi subwoferla dolu arabada gibi müzik dinliyorum 58imle

djzeki9

djzeki9

Üye
5800 fabrika ayarlarını geri getir düzelir

slh93yrg

slh93yrg

Üye
bende önceden n73 vardı ad-49 cevirici almıştım ve onun yanındaki kulaklıkla sonuc mükemmel 5800 tam bi gürültü makinası dışarıya 0 ses veriyo içerye allah ne verdiyse kulakklık kulağımdayken en fazla 5 dakika son sesle dinleyebilirsin daha dinlersen kulakkların çok pis ağrıyo ve bunu hiç tavsiye etmem çok kötü bişi