5800 ev ekranında doğum günü gösterimi yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hidiman

Üye
    Konu Sahibi
5800 ev ekranında doğum günü gösterimi yardım !!!
Merhaba arkadaşlar forumda aradım hatta bütü nette aradım ama soruma cevap bulamadım bir türlü bazı tema öngösterimlerinde rastladığım bişey bu. Kendim denedim yapamadım bir türlü rehber kartvizitlerinde kişilere doğum günü ekleyebiliyorsunuz fakat doğum günleri ajandada gözükmüyor bu yüzdende ev ekranında ajanda notları gözüküyor ama kimsenin doğum günü gözükmüyor bunu yapmayı bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşkkürler

etherkes

etherkes

Üye
Ewt, arkadaşım basit bi yol var.Ev ekranlarından kısayol(tam adını unuttm tel kapalı) çubuğunu seç sonra yine ev ekranı seçme yerine gel ordan ekranda gösterilecekleri seç bul,müzikçalar,faln,kısayollar,ajanda faln olcak ben kısayolları kapalı olarak kullanıyorm sen istediğini seç ama ajanda seçilli olsn.Malesef rehberle ajanda senkronize çalışamıyor(şimdilik).Arkadaşlarının doğum günlerini ajandaya doğum günü biçiminde kaydet vee bi arkadaşının doğum günü olduğunda tüm gün boyunca ev ekranında gözükecektir...

--------------- Ekleme ---------------

biraz ayrıntılı anlattığım için karışık gelebilir...

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
tşk ederim...

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
:hmmm

omerynd

omerynd

Üye
kardeş program olarak spb mobile shell de yaklaşan doğum günlerini görebiliyorsun. Ayrıca birthday reminder diye bir program var o da işine yarar. Kartvizitleri okuyor tek tek yaklaşanları gösteriyor. Bütünleşik olarak çatışan birşey bilmiyorum

hidiman

Üye
    Konu Sahibi
teşkkürler arkadaşlar ben rehberle senkronize olumadığını bilmiyodum umarım bi sonraki güncellemede bunu halladerler

emre_6795

emre_6795

Üye
tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt