5800 Ev Ekranı Temaları

Sponsorlu Bağlantılar

dabbe44

Üye
Resources ve sys klasörlerini kopyalayıp hafıza kartına kopyalıyorum Resources klasörü zaten var üzerine yazılsın mı sorusuna evet diyorum "Aygıt yanıt vermeyi durdurmuş yada aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir" diye bir hata veriyor bunu nasıl düzelte bilirim yardımlarınızı bekliyorum

hanseen

Üye
yaa nasıl tema yükleniyorsa uygulama yöneticisinde

Aesir

Aesir

Üye
Son temada sys ya da diğer belirtilen dosya yok . Direkt olarak klasörü atsam?

ruzgar515

ruzgar515

Üye
tşkler

kayhan102030

Üye
gdeskle kardeşler

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler:naughty:

_DeAtH-NoTe_

_DeAtH-NoTe_

Üye
Eywallah (:(:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
peki sonra eski haline geliyor mu?(format atınca falan):hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

(_Serseri_)

(_Serseri_)

Üye
saol

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
emeğine sağlık

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok riskli...
ben başka bi siteden sis olarak indirdim ve sertfikalayıp kurdum.hiç sys klasörlerine felan bulaşmadım şimdi reklam olmasın diye site adresini veremiyorum ama isteyen bu yöntemle siteyi bulur:
googleye girip"5800 oratsu "yazın
şimdi karşınıza şöyle bi site gelcek"Orange Tsunami (oratsu)HomeScreen hack gerektirmez sertifika ister"oraya tıklayın ancak siteye üye olup indirebilirsiniz(isteyenlaer için üyeligi aşagıda vericem o bilgileri girin) ,ama indirirseniz de telefona yüklediginizde 2 tane tema geliyor biri oratsu digeri orange siz orange yi seçerseniz,buradaki arkadaşın verdigi linkteki tema gelir ki bende orangeyi tavsiye ederim digerini de denedim de ekran biraz garip oldu. ( not:benim versiyonum v31.101 ve programı sertifikalayıp kurun ayrıca üyelik için de ad bölümüne pim şifre bölümüne de 123 yazın. kolay gelsin:oke::oke::oke: )

dxlx

Üye
sertifika nasıl yapacaz bi anlatsan çok iyi olur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sertifika nasıl yapacaz bi anlatsan çok iyi olur

telefon symbian sa googleye opda dan sertifika alma yazın çogu sitede yazar.isterseniz bu sitenin içinde aratın ben yine de bu siteden baka baka almıştım.sertifikanız tahmini olarak 1-1,5 güne hazır olur.hatta sertifikayla vırtla zırtla ugraşamam derseniz telefonu hackleyin.gerçi hacklerken de sertifikalayıp programı kurmanız gerekir.

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
e pravete ye attım ama ev ekranında gözükmedii nasıl yapcazz

mangdaşire

mangdaşire

Üye
e pravete ye attım ama ev ekranında gözükmedii nasıl yapcazz
hocam benim dedigim yöntemi kullan bu daha risksiz privateyle felan ugraşmana gerek yok.direk programı sertifikalayıp kurcan.silcegin zamanda normal program siler gibi silcen.gayet basit.

brk57

Üye
nasıl yuklıcez bunu ? bare konu açıosun cvp ver !!!!!!! :off:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
daha linki bulamayanlar için buyrun link: (boşlukları kaldırın)
h t t p : / /w w w.p l u s c ep.c o m/os-v94-yazi-ekran-dil-araclari/74793-orange-tsunami-oratsu-homescreen-hack-gerektirmez-sertifika-ister-mukemmel-bir-ev-ekrani-temasi.html

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
arkadslar chaz hackli. Dsyalari yrlerne attm c/privatenin icne.dgstrlsnmi dye srdu ewt ddm.snra chazi kapadm actm.ew ekrani tmalarndan bknca ckmyor. V.31
ark anlatmıs iste. ellerine saqlık

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşlar şimdi bende merak ettim deneyeyim bare dedim.c/private attım,teli kapadım açınca görünmedi.yine attım aynı klasörü ama orjinal klasörü sildim bunu attım yine olmadı.tel hackli v52 v bide omnia ekranını atmaya çalıştım.biri yardım etsin...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
birisi yardım etse.......................o_Oo_O

Takipçi Satın Al

Üst Alt