5800 Ev Ekranı Kısayolları Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ev Ekranı Kısayolları Sorun
Arkadaşlar telefonumda v40 kurulu.Dün gece format attım ve formattan sonra ev ekranında kısayol çubuğunu seçtiğimde gelen e posta kısayolu gelmedi :S Önceden kısayol çubuğu seçtğiğimde ayarlardayken e posta bildirimi çıkyordu ve ev ekranında maillerim görünüyordu ama formattan sonra sadece rehber çubuğunda çıkmaya başladı.Bunun çözümünü bilen var mı ? Şimdiden teşekkürler

fbforever

fbforever

Üye
Ayarlardan açabilirsin. (Ev Ekranı'ndan)

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
O kadarını biliyorum :) Sorumu tam anlamamışsınız.Kısayol çubuğunu seçince e posta görünürlük ayarı çıkmıyor ama rehber çubuğunda var.Formattan önce her ikisindede oluyordu ama şimdi sadece rehber çubuğunda oluyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
evet bendede oluyodu hard format atman lazım

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Zaten hard format attıktan sonra böyle oldu :)

--------------- Ekleme ---------------

Bir bilgisi olan yok mu ? Bu şekilde hiç hoşuma gitmiyor :(

starfree

Üye
Aynı sorun bende de var :(

Camet

Camet

Üye
Ev ekranında çıkan V40 müzik çalar kısayolu müzik çalar açıkken kayboldu. İşin garibi kısayollardan veya ev ekranı temalarından değişim yapılmadan böyle bir olay başıma geldi. Çözüm olarak reset, kısayol ve tema değişikliklerini denedim fakat rehber çubuğu temasında olmama ve müzik çalar kısayollardan seçili olmasına rağmen görünürde birşey yok. Daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşların çözüm önerilerini bekliyorum. Kısayol çubuğu seçildiğinde tek satır halinde gözüküyor, rehber çubuğunda alan boş kalıyor. Teşekkür ederim.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşlar birde şu nu deneyin belki işinizi görür. Benim kısayollar kaybolmuştu yaptım ve başardım tekrar kısayollarım göründü.

1. Hackli telefonda Xplore açın ve "c:\private\10202BE9\persists\" klasörüne gelin
2. Bu klasörde 10275102.cre dosyasını silin
3. Ev ekranı teması olarak "Temel" seçin
4. Telefonu açıp kapayın
5. Tekrar ev ekranı teması seçimine gelip "Kısayol çubuğu" seçin
6. Kısayollarını yeniden ayarlayın.

Bu arada Telefon Ara ve Rehber de çalışıyor olacak.

Symbian işletim sisteminin bu püf noktasını bulanlara teşekkürler.

ALINTIDIR.

maxpayne1975

Üye
Selam dostum,

aynı sorun bende de oldu, dün format attıktan sonra ?
çözebildin mi

crazyfatih81

Üye
ya birisi yardım etsin ne olur telefonumu güncelledim rehber çubuğu çalışmıyor kısayol ekleyemiyorum v30 da sorun yoktu v40ta çalışmıyor

tapirtarcan

Üye
slm dostum 5800 masa üstü kısa yollar kayboldu. anlattığın şeyleri yapamadım yardım edersen sevinirimi şimdiden teşekkürler

dangercihan

Üye
birdaha format at

avicenna09

Üye
Arkadaşlar birkaç gün önce yeni bir tema yükledim,gece telefonu kapattım.Sabah telefonu açtığımda ekranda kısayollar görünmüyordu,telefon tuş takımı ve rehber de açılmıyordu.Ev ekranı temalarından defalarca uğraşmama rağmen bir türlü sorun çözülmedi.Rehber ve tuş takımı ikonuna basınca üzerinde küçük bir çentik resmi çıkıyor,kısayolların olması gereken yerde de kare izi ve üzerinde yine benzer bir çentik izi çıkıyor.Bugün son çare olarak version 4.0'ı yükledim ama hiçbir şey değişmedi.Moralim çok kötü.Acaba bana yardım edebilir misiniz?

selo5828

Üye
1. Hackli telefonda Xplore açın ve "c:\private\10202BE9\persists\" klasörüne gelin
2. Bu klasörde 10275102.cre dosyasını silin
3. Ev ekranı teması olarak "Temel" seçin
4. Telefonu açıp kapayın
5. Tekrar ev ekranı teması seçimine gelip "Kısayol çubuğu" seçin
6. Kısayollarını yeniden ayarlayın.

Alıntı..

Korunma " kendime ait"
kısayollarda sonrada hafıza katına yüklediğiniz programlar varsa..tema olarak kullandığınız dosyalar hafıza kartına yüklüyse telefonu pc'ye bağladığınızda hafıza kartıyla bağlantı kopacağından dolayı tema ve kısayollar bozuluyor bu yüzden pc'ye depolama seçeneği ile değil pcsuite ile bağlanın..depolama kullanacaksanız temayı orjinal bi temaya ev ekranı temasınıda temel getirin..."uzun bi yol ama telefonun bozulmasından iyidir"

ihsanxx

ihsanxx

Üye
arkadaşlar ne telefonu hackleyebiliyorum nede bu sorundan kurtulabildim bi yardım lütfen böyle kalmasını istemiyorum telefonun tşkler

CmdCS

Üye
Arkadaşlar Bende Nokia 5800 XM var bende de yoktu ilk baktığımda ama sorunu çözdüm sanırım ayarlar default olduğu için ev ekranı kısayollarını aktif etmemiz gerekiyor.

1- "Menü>Ayarlar>Kişisel>Ev Ekranı>Kısayollar" buraya girerek ana ekranda oluşmasını istediğiniz kısayolları seçiyorsunuz daha sonra
2- "Menü>Ayarlar>Kişisel>Ev Ekranı>Ev Ekranı" buraya girerek Ana Ekranda görünmesini istediğiniz kısayolları seçiyorsunuz daha sonra
3- "Menü>Ayarlar>Kişisel>Ev Ekranı>Ev Ekranı Teması" buraya girip "Kısayol Çubuğu"nu seçiyorsunuz bu kadar :) hadi k.g

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt