selmangulec Üye pc eset kullanıcı kodları oluyor mu acaba ben lisanslı olarak bu proğramı kullanıorum da . bir de fiyatı ne kadardır bile var mı? saygılar... selman
pc eset kullanıcı kodları oluyor mu acaba ben lisanslı olarak bu proğramı kullanıorum da . bir de fiyatı ne kadardır bile var mı? saygılar... selman
erencoskun Üye dediklerinizi yaptım ancak wlan wap vs bi seçenek çıkıo orda napacam paralımı anlamadım :S --------------- Ekleme --------------- tmm oldu
dediklerinizi yaptım ancak wlan wap vs bi seçenek çıkıo orda napacam paralımı anlamadım :S --------------- Ekleme --------------- tmm oldu
sulo16 Üye cgedikk' Alıntı: dostum active ettikten sonra 1 aylık bir süre kullanıma olanak sağlıyor.daha sonra yeni bir şifre kullanıcı adı alıp aktifleştirebilirsin. denemedim ama böyle olması lazım. Genişletmek için tıkla ... Saol güzel fikrin için
cgedikk' Alıntı: dostum active ettikten sonra 1 aylık bir süre kullanıma olanak sağlıyor.daha sonra yeni bir şifre kullanıcı adı alıp aktifleştirebilirsin. denemedim ama böyle olması lazım. Genişletmek için tıkla ... Saol güzel fikrin için
AYNA Üye arkadaşlar bullguard(1yıllık) fsecure ise (6aylık) veriyor esetin 30 günlük olanından iyidir bence..