5800 en son kaç gb hafıza kartını destekler???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
5800 en son kaç gb hafıza kartını destekler???
bnde telefonun içinden çıkan 8 gb hafıza kartı war ama yetmiyor. çok müzik dinlerim. o yüzden yeni bir kart almayı düşünüyorum. 16 gb yi kaldırımı? piyasadada 32gb sd kart warmı??

mstf_l

mstf_l

Üye
16 kesin kaldırırda 32 ye emin degilim

Mert045

Mert045

Üye
32 büyük alışveriş mağazalarında bulabilirsin normal telefoncuda olacağını zannetmiyorum. 32 destekler ama kasar.

Türe

Türe

Üye
32 Gb a kadar destek mevcut lakin 32 lik takarsan kasilmalar yasayabilirsin en ideali 8gb

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
ben 16 diye biliyodum

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bence 8 gb'dan fazla takma çünkü telin işlemci hızı o kadar fazla değil bu yüzden telin çok ağırlaşır resmen yaşlanırsın. Hem çok müzik dinliyorum diyorsan sen de teline sıkıştırılmış Mp3 at, bu sayede var olan Mp3 sayını üçe katlamış olursun :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
Bence 8 gb'dan fazla takma çünkü telin işlemci hızı o kadar fazla değil bu yüzden telin çok ağırlaşır resmen yaşlanırsın. Hem çok müzik dinliyorum diyorsan sen de teline sıkıştırılmış Mp3 at, bu sayede var olan Mp3 sayını üçe katlamış olursun :oke:

Bence de bu daha iyi fikir telefonda cok bi kalite farkı farkedilmiyor

xxdama

xxdama

Üye
bnde telefonun içinden çıkan 8 gb hafıza kartı war ama yetmiyor. çok müzik dinlerim. o yüzden yeni bir kart almayı düşünüyorum. 16 gb yi kaldırımı? piyasadada 32gb sd kart warmı??

Bişey sorcam. Hafıza kartında kaç tane müzik var. Ve istediğin müziği bulmak zor oluyomu

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
aga kendine bi tane ipod al sen :D

SHS

SHS

Üye
16gb tak, o da yetmiyosa sorarım ne dinliyorsun bu kadar diye :D

AHMED...

AHMED...

Üye
32 kaldırmaz en son 16 gb arkadaşım

anılbaran

anılbaran

Üye
16 yeterli

xxdama

xxdama

Üye
fazlası tel için zarar . Önerim anılbaran arkadaşın dediği gibi 16 yeterlidir.

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
Bişey sorcam. Hafıza kartında kaç tane müzik var. Ve istediğin müziği bulmak zor oluyomu

Telefonumda 672tane şarkı var. Ama hiç fotoğraf video falan yok. 472mb boş yer var.

xxdama

xxdama

Üye
hacı boş yer cokmus. Daha ne yapcan 16gb hafıza kartını

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
16gb tak, o da yetmiyosa sorarım ne dinliyorsun bu kadar diye :D

Kardeşim telefonumda sürekli dinlediğim müzikler var zaten ama ama müziğin sınırı yok biliyorsun. Her gün yüzlerce albüm çıkıyor dünyada. Bende metalciyim malum bu tür şarkılarda her gün yeni bir grup çıkıyor o yüzden hafıza kartımi yükseltmek istiyorum yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt