Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 en son kaç gb hafıza kartını destekler???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakfbz
Üye
Konu Sahibi
5800 en son kaç gb hafıza kartını destekler???
bnde telefonun içinden çıkan 8 gb hafıza kartı war ama yetmiyor. çok müzik dinlerim. o yüzden yeni bir kart almayı düşünüyorum. 16 gb yi kaldırımı? piyasadada 32gb sd kart warmı??
mstf_l
Üye
16 kesin kaldırırda 32 ye emin degilim
Mert045
Üye
32 büyük alışveriş mağazalarında bulabilirsin normal telefoncuda olacağını zannetmiyorum. 32 destekler ama kasar.
Türe
Üye
32 Gb a kadar destek mevcut lakin 32 lik takarsan kasilmalar yasayabilirsin en ideali 8gb
ahmet yusa
Üye
ben 16 diye biliyodum
gölgee_65
Üye
Bence 8 gb'dan fazla takma çünkü telin işlemci hızı o kadar fazla değil bu yüzden telin çok ağırlaşır resmen yaşlanırsın. Hem çok müzik dinliyorum diyorsan sen de teline sıkıştırılmış Mp3 at, bu sayede var olan Mp3 sayını üçe katlamış olursun
Bence 8 gb'dan fazla takma çünkü telin işlemci hızı o kadar fazla değil bu yüzden telin çok ağırlaşır resmen yaşlanırsın. Hem çok müzik dinliyorum diyorsan sen de teline sıkıştırılmış Mp3 at, bu sayede var olan Mp3 sayını üçe katlamış olursun
bnde telefonun içinden çıkan 8 gb hafıza kartı war ama yetmiyor. çok müzik dinlerim. o yüzden yeni bir kart almayı düşünüyorum. 16 gb yi kaldırımı? piyasadada 32gb sd kart warmı??
Kardeşim telefonumda sürekli dinlediğim müzikler var zaten ama ama müziğin sınırı yok biliyorsun. Her gün yüzlerce albüm çıkıyor dünyada. Bende metalciyim malum bu tür şarkılarda her gün yeni bir grup çıkıyor o yüzden hafıza kartımi yükseltmek istiyorum yani