5800 en iyi cfw çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
5800 en iyi cfw çok acil
arkadaşlar internette bir sürü cfw var ama nasıl kurulduğunu ve en iyisi hangisi olduğu hakkında düşüncelerimi bildirmek istiyorum
1.5800 da şuanda en son güncelleme v52 yüklü ve bu cfw yi yükledikten sonra bana artıları eksileri ne olacak ve en önemlisi geri dönebilecekmiyim
2.hızda artış olacakmı
3.flash videoları gösterecekmi
4.en iyi cfw hangisi
5.ana menu n8 gibi olsun 3boyutlu olsun istiyorum
6.şarj daha çabukmu bitecek
benim için en öenmlisi geriye orjinal olan fw sine v52 ye rahatça dönebilmem çok oynanmamış orjinal birşey istiyorum:heyo:

AlpReis

AlpReis

Üye
Bulursan banada haber ver:))

--------------- Ekleme ---------------

Bir kaç tane deneme yaptım ama daha oturmamış yerine beklediğim gibi değillerdi

mkryvz

mkryvz

Üye
arkadaşlar internette bir sürü cfw var ama nasıl kurulduğunu ve en iyisi hangisi olduğu hakkında düşüncelerimi bildirmek istiyorum
1.5800 da şuanda en son güncelleme v52 yüklü ve bu cfw yi yükledikten sonra bana artıları eksileri ne olacak ve en önemlisi geri dönebilecekmiyim
2.hızda artış olacakmı
3.flash videoları gösterecekmi
4.en iyi cfw hangisi
5.ana menu n8 gibi olsun 3boyutlu olsun istiyorum
6.şarj daha çabukmu bitecek
benim için en öenmlisi geriye orjinal olan fw sine v52 ye rahatça dönebilmem çok oynanmamış orjinal birşey istiyorum:heyo:
1. En beğendiğin V51 CFW sini kullanabilirsin.
2. Bu konuda pek çok iddia ve cfw var ama sen yinede eğer kullandıysan V51 cfw'si yükle.
3. Flash video desteği codec meselesi, maalesef hala bazı flash videolar açılmıyor
4. Yine aynı şeyi söyleyeceğim eğer daha önce V51 kullandıysan yada maxicep'te popüler görünen hangi V51 cfw si varsa dene
5. N8 menü uyarlaması olan bazı V52 cfw ler ama henüz yetersiz
6. Şarj meselesi işlemci hızı, tema efektleri ve yüklediğin programlara göre değişir
Gönül rahatlığıyla istediğin zaman V52'ye dönebilirsin.

berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler telefon hacklenince galiba skyfire falan da kuruulabiliyormuş ama bazı arkadaşlar geri çok zor dönülüyor diyolar bide neden daha yetersiz eksileri neler mesela konuyu biraz açsak bunu yüklediğim zaman aynı n8 veya c6 c7 gibi olsun istiyorum arayuz menu vs cevaplar için şimdiden teşekkürler

Progressivity

Progressivity

Üye
sana painkiller ın yaptığı v52 cfw yi önerebilirim şuan onu kullanıyorum ve hiç bir sıkıntım yok içinde yeni flah güncellemesi ve ovi maps ın son versiyonu var forumda veya google da aratırsan o cfwyi bulabilirsin

mkryvz

mkryvz

Üye
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler telefon hacklenince galiba skyfire falan da kuruulabiliyormuş ama bazı arkadaşlar geri çok zor dönülüyor diyolar bide neden daha yetersiz eksileri neler mesela konuyu biraz açsak bunu yüklediğim zaman aynı n8 veya c6 c7 gibi olsun istiyorum arayuz menu vs cevaplar için şimdiden teşekkürler
orjinal V52'ye dönmek zor değil, ama eğer N8 gibi olsun diyorsan o biraz zor işte :)
ancak C6 gibi görünüp çalışması daha olası, modifiye yazılım veya cfw kullanman durumunda muhtemelen hackli bir yazlım yüklemiş oluyorsun, pek çok uygulamayı sertifikasız ve kolayca yükleyebiliyorsun.
Yetersizlik kısmına gelince; herkesin zevki farklı bu nedenle yapabiliyorsan kendi cfw'ni yapacaksın yada sana en kullanışlı geleni yükleyeceksin. Şahsen ben pek çok cfw denedim ve halen denemekteyim. Senin yapman gerekende forumda popüler olarak kullanılan cfw'leri takip edip, olası hoşuna gideni yüklemendir. Herkes sana kendi zevkine göre olanı önerecektir, ancak yorumları dikkatli ve sabırlı okursan sana en uygun olanı bulacağını tahmin ediyorum.

berkcan_0

berkcan_0

Üye
    Konu Sahibi
peki bu c6 kendinin orjinal yazılımımı sadece c6 gibi görünmesinimi sağlıyor

mkryvz

mkryvz

Üye
peki bu c6 kendinin orjinal yazılımımı sadece c6 gibi görünmesinimi sağlıyor
Sadece C5 gibi görünmesini değil, aynı zamanda C6 ve N97 de bulunan bazı özellikleride kullanmaya başlıyorsun. Mesela ev ekranına kısayollar yani widget eklemene olanak sağlıyor, C6'nın web browser'ini kullanıyorsun, galeri, müzikçalar vs...

SilentOne

SilentOne

Üye
ve c6 nın javadan oluşan hatalrıda dahil buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt